Libnet.ro
UNICEF

21:15

Simona Halep s-a calificat in finala turneului BRD Bucharest Open

B1 B1,
Simona Halep s-a calificat in finala turneului BRD Bucharest Open

Simona Halep, numarul trei mondial, s-a calificat, sambata, in finala turneului BRDBucharestOpen, dupa ce a invins-o in semifinale pe Monica Niculescu, locul 68 WTA. Halep a invins-o pe Niculescu cu. continuă pe B1

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului BRD Bucharest Open

Principala favorita a BRD Bucharest Open, Simona Halep, a invins-o, vineri, cu scorul de 6-3, 6-1, pe jucatoarea spaniola Lara Arruabarrena, locul 120 WTA, si s-a calificat in semifinalele turneului, faza in care.

Tenis: Roberta Vinci s-a calificat in finala turneului BRD Bucharest Open

Roberta Vinci, cap de serie numarul 2, s-a calificat, sambata, in finala turneului BRD Bucharest Open, relateaza Mediafax. Italianca a reusit calificarea dupa ce a trecut in semifinale de sportiva Kristina .

Simona Halep s-a calificat in turul doi la BRD Bucharest Open, dupa ce a invins-o pe Indy de Vroome

Principala favorita a BRD Bucharest Open, Simona Halep, s-a calificat, miercuri, in turul doi al competitiei. in primul tur, Halep a invins-o pe jucatoarea olandeza Indy de Vroome, locul 190 WTA, cu scorul de.

Simona Halep s-a calificat in turul doi la BRD Bucharest Open, cu scorul de 6-0, 6-4

Principala favorita a BRD Bucharest Open, Simona Halep, s-a calificat, miercuri, in turul doi al competitiei dotate cu premii in valoare totala de 250. 000 de euro, scrie Mediafax. in primul tur, Halep a invins-o.

Simona Halep s-a calificat in sferturile BRD Bucharest Open. Cine ii va fi adversara si primele declaratii date

Simona Halep3 WTA) a invins-o pe sarboaica Aleksandra Krunici 155 WTA), intr-un meci disputat joi, contand pentruoptimile de finala BRD Bucharest Open si incheiat cu 6-2, 6-4, in favoarea romancei.

Simona Halep s-a calificat in sferturi de finala la BRD Bucharest Open

Principala favorita a BRD Bucharest Open, Simona Halep, locul 3 WTA, s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale competitiei. in turul doi, Halep a trecut cu scorul de 6-2, 6-4, dupa o ora si 11 minute,.

Simona Halep s-a calificat in sferturi de finala la BRD Bucharest Open

Principala favorita a BRD Bucharest Open, Simona Halep, locul 3 WTA, s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale competitiei dotata cu premii in valoare totala de 250. 000 de dolari, dupa ce a trecut cu scorul.

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale BRD Bucharest Open. Cine va fi urmatoarea adversara a romancei

Simona Halep3 WTA) a invins-o pe sarboaica Aleksandra Krunici 155 WTA), intr-un meci disputat joi, contand pentruoptimile de finala BRD Bucharest Open si incheiat cu 6-2, 6-4, in favoarea romancei.

Simona Halep, iN FINALA BRD Bucharest Open, dupa ce a invins-o pe Monica Niculescu

Jucatoarea Simona Halep, cap de serie numarul 1, s-a calificat in finala turneului BRD Bucharest Open, dupa ce a invins-o, sambata, cu scorul de 6-2, 4-6, 6-1, pe sportiva Monica Niculescu, locul 68 WTA, scrie Me.

BRD Bucharest Open. Simona Halep s-a calificat in finala, dupa ce-a invins-o pe Monica Niculescu. Primele declaratii

Simona Halep, principala favorita a turneului, s-a calificat in ultimul act de la BRD Bucharest Open, dupa ce-a invins-o in semifinala romaneasca pe Monica Niculescu. in finala, Halep o va intalni duminica, de la ora 17. 30, pe a doua favorita, italianca Roberta Vinci.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )