Libnet.ro
UNICEF

21:30

Tenis: Roberta Vinci s-a calificat in finala turneului BRD Bucharest Open

B1 B1,
Tenis: Roberta Vinci s-a calificat in finala turneului BRD Bucharest Open

Roberta Vinci, cap de serie numarul 2, s-a calificat, sambata, in finala turneului BRD Bucharest Open, relateaza Mediafax. Italianca a reusit calificarea dupa ce a trecut in semifinale de sportiva Kristina . continuă pe B1

Roberta Vinci s-a calificat in sferturi de finala la BRD Bucharest Open

Jucatoarea italiana de tenis Roberta Vinci, locul 24 WTA, s-a calificat, joi, in sferturi de finala la BRD Bucharest Open, turneu dotat cu premii in valoare totala de 250. 000 de dolari. Vinci a invins-o, in.

Roberta Vinci, prima finalista la Bucharest Open

Roberta Vinci din Italia s-a calificat, sambata, in finala turneului WTA de la Bucuresti, dotat cu premii totale in valoare de 220. 000 de dolari.

BRD Bucharest Open. Italianca Roberta Vinci, prima finalista a turneului

Italianca Roberta Vinci, a doua favorita a turneului, s-a calificat sambata in finala de la BRD Bucharest Open, dupa ce-a invins-o pe Kristina Kucova Slovacia).

Simona Halep s-a calificat in finala turneului BRD Bucharest Open

Simona Halep, numarul trei mondial, s-a calificat, sambata, in finala turneului BRDBucharestOpen, dupa ce a invins-o in semifinale pe Monica Niculescu, locul 68 WTA. Halep a invins-o pe Niculescu cu.

Finala BRD Bucharest Open: Simona Halep si Roberta Vinci. ISTORICUL confruntarilor dintre cele doua jucatoare

Jucatoarea Simona Halep, numarul 3 WTA, a intalnit-o pana in prezent pe italianca Roberta Vinci, adversara din finala de la BRD Bucharest Open, de cinci ori, impunandu-se in trei din aceste confruntari, conform.

LIVE Simona Halep cu Roberta Vinci in finala Bucharest Open (17:30)

Onlinesport. ro transmite live text, duminica de la ora 17:30, finala Bucharest Open, primul turneu WTA organizat la noi in tara si care este dotat cu premii totale in valoare de 220. Simona Halep o intalneste pe italianca Roberta Vinci intr-un duel al primelor doua favorite.

Simona Halep in finala turneului Bucharest Open

Principala favorita la castigarea primului turneu WTA din Romania, Simona Halep, s-a calificat, sambata, in ultimul act, dupa ce a invins-o in trei seturi aprig disputate pe Monica Niculescu.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )