Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep, in semifinalele BRD Bucharest Open

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Simona Halep, in semifinalele BRD Bucharest Open

Principala favorita a BRD Bucharest Open, Simona Halep, a invins-o, vineri, cu scorul de 6-3, 6-1, pe jucatoarea spaniola Lara Arruabarrena, locul 120 WTA, si s-a calificat in semifinalele turneului, faza in care o va intalni pe Monica Niculescu. continuă pe Wall-Street Ro

Primele declaratii date de Simona Halep, dupa victoria de la BRD Bucharest Open

Simona Halep a castigat fara probleme meciul cu De Vroome, disputat miercuri si incheiat cu 6-0, 6-4 in favoarea romancei.

Simona Halep, dupa victoria de la BRD Bucharest Open: Daca nu eram acasa, nu jucam, pentru ca ma simt foarte obosita

Simona Halep a castigat fara probleme meciul cu De Vroome, disputat miercuri si incheiat cu 6-0, 6-4 in favoarea romancei.

Simona Halep, dupa victoria de la BRD Bucharest Open: Daca nu eram acasa, nu jucam, ma simt foarte obosita

Simona Halep 3 WTA) a castigat fara probleme meciul cu olandeza Indy De Vroome 190 WTA), disputat miercuri si incheiat cu 6-0, 6-4 in favoarea romancei.

Simona Halep, iN FINALA BRD Bucharest Open, dupa ce a invins-o pe Monica Niculescu

Jucatoarea Simona Halep, cap de serie numarul 1, s-a calificat in finala turneului BRD Bucharest Open, dupa ce a invins-o, sambata, cu scorul de 6-2, 4-6, 6-1, pe sportiva Monica Niculescu, locul 68 WTA, scrie Me.

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului BRD Bucharest Open

Principala favorita a BRD Bucharest Open, Simona Halep, a invins-o, vineri, cu scorul de 6-3, 6-1, pe jucatoarea spaniola Lara Arruabarrena, locul 120 WTA, si s-a calificat in semifinalele turneului, faza in care.

BRD Bucharest Open Simona Halep: Ca stil de joc cred ca maine cu Vinci va fi mai usor decat azi cu Niculescu

Simona Halep, favorita numarul 1 si locul 3 WTA, a declarat, sambata, dupa ce a trecut in semifinalele BRD Bucharest Open de Monica Niculescu, ca finala de duminica, in care o va intalni pe italianca Roberta Vinci, va fi mai usoara din punct de vedere al stilului de joc.

Simona Halep s-a calificat in sferturi de finala la BRD Bucharest Open

Principala favorita a BRD Bucharest Open, Simona Halep, locul 3 WTA, s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale competitiei dotata cu premii in valoare totala de 250. 000 de dolari, dupa ce a trecut cu scorul.

Simona Halep s-a calificat in sferturi de finala la BRD Bucharest Open

Principala favorita a BRD Bucharest Open, Simona Halep, locul 3 WTA, s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale competitiei. in turul doi, Halep a trecut cu scorul de 6-2, 6-4, dupa o ora si 11 minute,.

Simona Halep va juca joi, de la ora 18.00, cu Alexandra Krunici, la BRD Bucharest Open

Principala favorita a BRD Bucharest Open, Simona Halep, va juca, joi, de la ora 18. 00, pe Arena Centrala, impotriva jucatoarei Alexandra Krunici Serbia), locul 155 WTA. Partida dintre Halep si Krunici este a.

FOTOGALERIE BRD Bucharest Open: Simona Halep, victorie lejera cu Lara Arruabarrena - Semifinala romaneasca cu Monica Niculescu

Simona Halep, principala favorita a turneului BRD Bucharest Open WTA), s-a calificat fara probleme in semifinale, vineri, dupa ce a dispus cu 6-3, 6-1 de Lara Arruabarrena Spania). Halep 22 ani), numarul trei mondial, a avut nevoie de doar 56 de minute pentru a se impune. In penultimul act al competitiei, Halep o va intalni pe Monica Niculescu. Vezi in articol o FOTOGALERIE cu momente din meciul Simonei.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )