Libnet.ro
UNICEF

22:30

Soarta a trei dintre cei 13 inculpati din dosarul baronului de Braila Gheorghe Bunea Stancu se va decide in aceasta seara

Adevărul Adevărul,
Soarta a trei dintre cei 13 inculpati din dosarul baronului de Braila Gheorghe Bunea Stancu se va decide in aceasta seara

Gheorghe Bunea Stancu, presedintele CJ Braila, Florin Mija si Nicolae Moisiu, ambii functionari publici, membri in comisiile de evaluare a ofertelor depuse in cadrul procedurilor de atribuire a contractelor de achizitii publice, toti trei acuzati de abuz in serviciu in forma continuata, au fost prezentati magistratilor galateni cu propunere de arestare preventiva. Prima ordonanta de retinere, cea a lui Nicolae Moisiu, expira la ora 21. continuă pe Adevărul

Sorin Pantis si alti trei condamnati din dosarul ICA s-au predat la Politia Capitalei

Fostul ministru al Comunicatiilor Sorin Pantis si alti trei condamnati din dosarul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare ICA) s-au predat la Politia Capitalei, unde sunt asteptate mandatele de executare a pedepsei de la Tribunalul Bucuresti.

Cinci dintre condamnatii din dosarul ICA au ajuns la Rahova

Cinci dintre condamnatii din dosarul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare ICA), Sorin Pantis, Jean Catalin Sandu, Corneliu Popa, Flavius Adrian Pop si Vlad Nicolae Savulescu, au fost dusi la Penitenciarul Rahova, unde, dupa indeplinirea formalitatilor, vor fi incarcerati, informeaza Mediafax.

Trei dintre bursele europene au inchis in scadere

Trei dintre principalii indici bursieri europeni au incheiat tranzactiile de astazi in scadere.

Trei dintre bursele europene au inchis in crestere

Trei dintre principalii indici bursieri europeni au inchis sedinta de tranzactionare de astazi in crestere.

Case si terenuri, confiscate si lui Mencinicopschi, Pantis si altor condamnati din dosarul ICA

Case, apartamente si terenuri detinute de Gheorghe Mencinicopschi, Sorin Pantis, Gheorghe Sin, Vica Ene, Jean-Catalin Sandu si Vlad-Nicolae Savulescu, condamnati din dosarul ICA, au fost confiscate de magistratii Curtii de Apel Bucuresti, informeaza Mediafax.

Pozitia trustului Intact dupa sentinta din dosarul ICA: Abuz intolerabil intr-un stat de drept. O incercare vadita de intimidare a celui mai puternic post de stiri din Romania, Antena 3

Conducerea si angajatii Intact Media Group au dat publicitatii un comunicat de presa in care arata ca au luat act cu dezaprobare de hotararea instantei privind procesul in care este implicat fondatorului trustului. Consideram ca este vorba de un abuz intolerabil intr-un stat de drept. Ei sustin ca sentinta definitiva din dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetari Alimentare, pronuntata vineri, reprezinta o incercare vadita de intimidare a celui mai puternic post de stiri din Romania, Antena 3, parte a Grupului Intact. Antena 3 este singura televiziune care a prezentat, intr-un an cu puternica miza electorala, dovezi incontestabile privind coruptia la cel mai inalt nivel, culminand cu expunerea probelor care dovedesc mita oferita fratelui presedintelui Basescu. In urma difuzarii acestor filme, Mircea Basescu a fost arestat, iar procesul lui Dan Voiculescu accelerat si finalizat prin abuz.

Dan Voiculescu da replica pe blog: Prejudiciul din Dosarul Telepatia, o aberatie

Dan Voiculescu spune ca prejudiciul din Dosarul Telepatia reprezinta o aberatie. intr-o postare pe blogul personal si intitulata Prostia nu doare, Dan Voiculescu face referire la un articol aparut.

Minunea lui Dan Voiculescu a tinut doar trei zile

Curtea de Apel Bucuresti va da astazi decizia definitiva in cazul omului de afaceri Dan Voiculescu si al celorlalti inculpati din dosarul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare.

CONDAMNATII din dosarul ICA: ani grei de inchisoare pentru inculpati

Judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti au dat, vineri, sentinta finala in dosarul ICA, in care Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de inchisoare cu executare, iar ceilalti inculpati, printre care Gheorghe Mencinicopschi si Sorin Pantis, au.

Suspectii din dosarul de la FR de Ciclism au adus la Politie o sacosa cu bani, recunoscand ca au delapidat suma respectiva

Secretarul general si trezorierul Federatiei Romane de Ciclism au dus la sediul Politiei Romane o sacosa in care se aflau 350. 000 de lei, suma pe care cei doi au recunoscut ca au delapidat-o din bugetul institutiei, informeaza Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )