Libnet.ro
UNICEF

21:15

Sorana Cirstea intre primele patru la Toronto

Online Sport Online Sport,
Sorana Cirstea intre primele patru la Toronto

Jucatoarea Sorana Cirstea este de neoprit la turneul WTA de la Toronto. Dupa ce le-a eliminat pe fostele lidere mondiale Caroline Wozniacki si Jelena Jankovic, jucatoarea noastra a eliminat-o, vineri seara, in sferturile de finala, pe cehoaica Petra Kvitova. continuă pe Online Sport

Sorana Cirstea, in sferturi la Toronto. A mai eliminat un nume mare al tenisului!.

Sorana Cirstea, numarul 27 WTA, s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de tenis de la Toronto dupa ce a eliminat-o pe Jelena Jankovic 14 WTA), scor final 6-3/6-4. Sorana a reusit aceasta performanta la doua zile dupa ce elimina o alta jucatoare importanta a campionatului WTA, Caroline Wozniacki 9 WTA). Atat Jankovic, cat si Wozniacki au ocupat in trecut pozitia de lider mondial. In acest moment Cirstea conduce la numarul victoriilor obtinute in intalnirile directe cu sarboaica .

Sorana Cirstea, in finala la Toronto

Sorana Cirstea s-a calificat, sambata, in finala turneului de la Toronto, dupa ce a trecut in semifinale, cu 6-1, 7-6, de Na Li China).

Sorana Cirstea s-a calificat in finala turneului de la Toronto. Va juca cu Serena Williams

Sorana Cirstea, numarul 27 WTA, s-a calificat in finala turneului de la Toronto Rogers Cup), dotat cu premii in valoare totala de 2,37 milioane de dolari, dupa ce a trecut in semifinala de jucatoarea chineza Na Li, in doua seturi. UPDATE: In finala, Cirstea o va intalni pe Serena Williams, numarul 1 mondial.

VIDEO Sorana Cirstea s-a calificat in finala turneului de la Toronto. Va juca cu Serena Williams

Sorana Cirstea, numarul 27 WTA, s-a calificat in finala turneului de la Toronto Rogers Cup), dotat cu premii in valoare totala de 2,37 milioane de dolari, dupa ce a trecut in semifinala de jucatoarea chineza Na Li, in doua seturi. UPDATE: In finala, Cirstea o va intalni pe Serena Williams, numarul 1 mondial.

Sorana Cirstea s-a calificat in finala turneului de la Toronto

Sorana Cirstea, numarul 27 WTA, s-a calificat in finala turneului Rogers Cup de la Toronto, dotat cu premii in valoare totala de 2,37 milioane de dolari, dupa ce a trecut in semifinala de jucatoarea chineza Na Li, in doua seturi.

Sorana Cirstea a reusit calificarea in semifinalele turneului de la Toronto

Romanca Sorana Cirstea a trecut, vineri, de jucatoarea ceha Petra Kvitova, cu scorul de 4-6, 7-5, 6-2, reusind astfel sa se califice in semifinalele turneului de la Toronto, din Canada. Cirstea 23 ani, 27 WTA).

Sorana Cirstea face furori la Toronto: a eliminat in sferturi o jucatoare aflata pe locul 6 mondial

Sorana Cirstea are un parcus de invidiat la turneul WTA de la Toronto. Romanca s-a calificat in semifinalele competitiei canadiene, dotata cu premii in valoare totala de 2. 000 de dolari, eliminand-o in sferturi pe mult mai titrata Petra Kvitova.

Sorana Cirstea s-a calificat in semifinale, la Toronto.

Jucatoarea de tenis Sorana Cirstea, numarul 27 WTA, s-a calificat, vineri, in semifinalele turneului de la Toronto, dotat cu premii in valoare totala de 2. 000 de dolari, relateaza Mediafax. Cirstea a invins-o in sferturile de finala, cu scorul de 4-6, 7-5, 6-2, dupa doua ore si 13 minute de joc, pe sportiva ceha Petra Kvitova, cap de serie numarul 6 si locul 7 WTA. In penultimul act al competitiei, romanca o va intalni pe jucatoarea chineza Na Li, locul 5 WTA si a patra favorita. Prin .

Sorana Cirstea s-a calificat in optimile turneului WTA de la Toronto

Romanca Sorana Cirstea s-a calificat, miercuri, in optimile de finala ale turneuluiWTA de la Toronto. Jucatoarea romana a trecut de daneza Caroline Wozniacki in trei seturi, scor 5-7, 7-6 0), 6-4. Sorana.

Sorana Cirstea a invins-o pe Wozniacki. Zece victorii in fata unor jucatoare de TOP.

Jucatoarea Sorana Cirstea a invins-o pe daneza Caroline Wozniacki, locul 9 WTA, in turul doi al turneului de tenis de la Toronto, reusind astfel a zecea victorie din cariera in fata unei sportive din Top 10 WTA, potrivit Mediafax. Sorana Cirstea a salvat doua mingi de meci, la scorul de 5-7, 5-6, 15-40, cand se afla la serviciu, apoi ea a castigat alte 13 puncte consecutiv. Cirstea a avut din nou probleme in decisiv, dar a anulat posibilitatea ca fosta lidera mondiala sa faca un break, la .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2422 seconds )