Libnet.ro
UNICEF

23:00

Lovitura de teatru. Se cere demisia lui Liviu Dragnea

Antena3 Antena3,
Lovitura de teatru. Se cere demisia lui Liviu Dragnea

Sorin Grindeanu i-a cerut demisia lui Liviu Dragnea, pentru faptul ca liderul PSD cere demisia guvernului. Potrivit unor surse politice, Sorin Grindeanu a spus ca va demisiona cu o singura conditie. Grindeanu. continuă pe Antena3

Sorin Grindeanu i-a cerut demisia lui Liviu Dragnea

Sorin Grindeanu i-a cerut demisia lui Liviu Dragnea, pentru faptul ca liderul PSD cere demisia guvernului. Potrivit unor surse politice, Sorin Grindeanu a spus ca va demisiona cu o singura conditie. Grindeanu.

VIDEO. LIVE TEXT. Liviu Dragnea: Sorin Grindeanu NU mai are Guvern. Orice membru PSD care intra intr-un Guvern care nu are sprijinul PSD isi pierde calitatea de membru

Liviu Dragnea, seful PSD, a declarat, dupa sedinta Comitetului Executiv National, ca am decis sa spunem adevarul, oricat ar fi de crud. El a spus ca evaluarea nu a vizat o persoana.

Liviu Dragnea a fost intrebat daca va demisiona. Ce raspuns a dat

Sorin Grindeanu i-a cerut demisia lui Liviu Dragnea, pentru faptul ca liderul PSD cere demisia guvernului. Grindeanu i-a cerut demisia lui Dragnea, spunandu-i liderului PSD ca el a numit ministrii si, prin.

Culisele bataliei Dragnea-Grindeanu. Surse: Premierul i-a transmis sefului PSD ca nu isi da demisia nici daca Comitetul Executiv ii retrage sprijinul. Doar trei ministri din actualul cabinet Grindeanu sunt pe placul lui Liviu Dragnea

Sorin Grindeanu i-ar fi transmis lui Liviu Dragnea ca nu isi va da demisia nici in cazul in care Comitetul Executiv ii va retrage sprijinul politic, au declarat surse din PSD, pentru Rl.

Surse: Liviu Dragnea i-a cerut demisia lui Sorin Grindeanu

Liviu Dragnea i-a cerut demisia lui Sorin Grindeanu la intalnirea pe care cei doi au avut-o aseara, spun surse politice. Nu ar fi prima discutie in care liderul PSD ii cere acest lucru.

Liviu Dragnea i-a cerut demisia lui Sorin Grindeanu

Liviu Dragnea i-a cerut demisia lui Sorin Grindeanu la intalnirea pe care cei doi au avut-o aseara, spun surse politice, transmit televiziunile de stiri.

Surse: Miscare de ultima ora a lui Liviu Dragnea, dupa ce i-a cerut demisia lui Sorin Grindeanu. Au loc negocieri in biroul liderului PSD

Update: Noi informatii de ultima ora in mega-scandalul politic care zguduie Guvernul si PSD. Potrivit unor surse, Liviu Dragnea le-a promis mai multor lideri PSD posturi intr-un eventual viitor.

Primele reactii ale ministrilor lui Grindeanu, dupa ce Liviu Dragnea i-a cerut demisia premierului

Apar primele reactii ale ministrilor lui Sorin Grindeanu, dupa ce Liviu Dragnea i-a cerut demisia premierului. Reporterii Antena 3 au stat de vorba cu mai multi dintre membrii cabinetului pentru a afla care este.

Liviu Dragnea: Maine discutam noi propuneri de premier. Sper ca Grindeanu sa nu se agate de procedura. Toti ministrii PSD, cu o exceptie, au demisionat

Liviu Dragnea a facut in aceasta seara, dupa sedinta Comitetului Executiv al PSD, declaratii contradictorii despre situatia lui Sorin Grindeanu. Initial, a spus ca ar fi luat act de o presupusa demisie a acestuia, dupa care a spus ca premierul si-a conditionat demisia de plecare lui Dragnea si de numirea de catre Iohannis a uui viitor premier tot de la PSD. Mai tarziu, Dragnea a spus ca spera ca Grindeanu sa nu se agate de procedura. Dragnea a mai anuntat ca maine conducerea PSD va face o noua propunere de premier, dar a refuzat sa spuna daca vor depune o motiune de cenzura impotriva lui Grindeanu daca acesta nu demisioneaza.

Liviu Dragnea: Toti membrii PSD din Guvern si-au dat demisia

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri seara, la finalul sedintei Comitetului Executiv National ca toti ministrii PSD din guvernul Grindeanu si-au dat demisia, iar PSD este pregatit sa formeze un.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2165 seconds )