Libnet.ro
UNICEF

22:45

SUA vor efectua un nou test cu racheta balistica intercontinentala

B1 B1,
SUA vor efectua un nou test cu racheta balistica intercontinentala

Statele Unite ale Americii vor efectua un nou test miercuri cu o racheta balistica intercontinentala, la doar cateva zile dupa ce un al test similar a fost efectuat de Coreea de Nord, potrivit AFP, citat de. continuă pe B1

SUA au testat cu succes racheta balistica intercontinentala Minuteman III

Statele Unite au testat cu succes miercuri o racheta balistica intercontinentala ICBM), la cateva zile dupa ce Coreea de Nord a lansat a doua sa racheta de acest tip, scrie AFP.

VIDEO Sistemul anti-racheta THAAD, testat din nou cu succes: SUA au interceptat o racheta balistica lansata dintr-un avion deasupra Pacificului

Sistemul de aparare antiracheta THAAD al armatei americane doborat cu succes o tinta in cursul unui test deasupra Oceanul Pacific. Tinta a fost o racheta balistica de raza medie lansata in aer dintr-un avion militar. Testul vine in contextul unor tensiuni tot mai puternice cu Coreea de Nord care si-a accelerat programele de inarmare si de dezvoltare a unei rachete intercontinentale care sa ajunga chiar si pana la coasta americana.

Statele Unite au interceptat cu succes o racheta balistica. Testul s-a desfasurat in Pacific

Statele Unite ale Americii SUA) au testat cu succes duminica interceptarea unei rachete balistice cu raza medie de actiune, intr-un context de criza cu Coreea de Nord.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )