Libnet.ro
UNICEF

07:45

Tariceanu justifica votul din Senat in cazul lui Vosganian: Un vot pozitiv ar fi dus Romania mai aproape de o republica a procurorilor

B1 B1,
Tariceanu justifica votul din Senat in cazul lui Vosganian: Un vot pozitiv ar fi dus Romania mai aproape de o republica a procurorilor

Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu vine cu explicatii legate de motivul pentru care senatorii nu au avizat inceperea urmaririi penale in cazul fostului ministru Varujan Vosganian. Taricenu justifica. continuă pe B1

Klaus Iohannis, despre votul din Senat in cazul lui Vosganian: Nu s-a inteles discursul pe care l-am tinut in Parlament

Klaus Iohannis a vorbit, pe pagina sa de Facebook, despre votul din Senat cu privire la respingerea solicitarii DNA de incuviintare a urmaririi penale pe numele lui Varujan Vosganian. Seful statului a declarat ca.

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionut Stroe, despre votul din Senat in cazul lui Vosganian: O surpriza neplacuta. incercam sa aflam ce s-a intamplat (VIDEO)

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionut Stroe, a declarat, in cadrul unei interventii telefonice pentru postul B1Tv, ca nu stie ce s-a intamplat in Senat cu privire la solicitarea DIICOT de incuviintare a.

Ce a spus Ponta despre votul senatorilor in cazul lui Vosganian

Premierul Victor Ponta, aflat in vizita in Statele Unite, a postat pe contul de Facebook reactia sa fata de votul din Senatul Romaniei prin care senatorul liberal Varujan Vosganian a scapat de inceperea urmarii penale pe care o ceruse DIICOT.

Ce spune Monica Macovei despre votul senatorilor in cazul lui Vosganian

Fosta ministra a Justitiei, Monica Macovei, a declarat, joi, ca, din punctul ei de vedere, PNL si PSD au avut o intelegere tacita cu privire la acordarea voturilor impotriva inceperii urmaririi penale in cazul lui Varujan Vosganian, informeaza B1 Tv.

Alina Gorghiu: Am luat act de demisia lui Vosganian, dar nu se sterge cu buretele accidentul din Senat

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, vineri, ca a luat act de demisia lui Varujan Vosganian din PNL, subliniind insa ca accidentul de la votul din Senat nu se va sterge cu buretele si astfel de.

Gorghiu, despre demisia lui Vosganian: Nu se sterge cu buretele accidentul din Senat

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, vineri, ca a luat act de demisia lui Varujan Vosganian din PNL, dar accidentul de la votul din Senat nu se va sterge cu buretele si astfel de derapaje nu vor fi tolerate de noul PNL, informeaza Mediafax.

Ionasc: in timp ce publicul se uita la Udrea, intr-un colt retras al Parlamentului se tergiversa dosarul lui Vosganian

Dupa ce votul din Senat in cazul lui Varujan Vosganian a starnit numeroase reactii impotriva deciziei Parlamentului, jurnalista Sorina Ionasc, intr-un articol pe Adevarul sustine ca, in timp ce toata.

Vosganian a plans in timpul pledoariei sale din Senat

Senatorul Varujan Vosganian a plans, joi, in timpul pledoariei sale din Senat.

Vosganian a plans si a citit acatiste in timpul pledoariei sale din Senat

Senatorul Varujan Vosganian a plans, joi, in timpul pledoariei sale din Senat.

Cristian Bodea (PNL): Votul din Parlament si atitudinea lui Vosganian, in contrasens cu atitudinea pe care Iohannis s-a angajat sa o adopte ca presedinte

In contextul in care parlamentarii au refuzat sa ridice imunitatea senatorului PNL Varujan Vosganian, liberalul Cristian Bodea atentioneaza ca partidul va trebui sa ia masuri in aceasta privinta, la fel cum.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )