Libnet.ro
UNICEF

21:30

Tatal lui Serban Huidu, internat la spital dupa ce a fost atacat in barul pe care il detine

B1 B1,
Tatal lui Serban Huidu, internat la spital dupa ce a fost atacat in barul pe care il detine

Tatal lui Serban Huidu si sotia sa au fost atacati, luni, de catre un client al barului pe care il detin in Sectorul 4, dupa ce acesta din urma a refuzat sa achite nota de plata dupa prea multe bauturi. continuă pe B1

Tatal lui Serban Huidu, internat la Spitalul Bagdasar-Arseni, dupa ce a fost agresat de un client al restaurantului pe care il detine

Tatal lui Serban Huidu a ajuns la Spitalul Bagdasar-Arseni in urma unei altercatii in care a fost implicat luni in sectorul 4 al Capitalei, in jurul orei 16.

BLESTEM pentru familia Huidu.Tatal lui Serban a ajuns MUTILAT la spital.

UPDATE Politia anunta ca agresorul lui Florin Huidu, tatal lui Serban, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile. --- Parintii lui Serban Huidu au fost victimele unei agresiuni. Tatal acestuia a fost internat cu rani grave la fata, la coloana cervicala si la o mana, la Spitalul de Urgenta Bagdasar-Arseni din Capitala. Mama jurnalistului a ajuns si ea la spital, insa a fost tratata in ambulatoriu, informeaza Mediafax. Starea lui era grava, mai ales ca avea hemoragie puternica. A fost .

Familia lui Serban Huidu, urmarita de GHINION.Tatal acestuia a ajuns MUTILAT la spital.

Parintii lui Serban Huidu au fost victimele unei agresiuni. Tatal acestuia a fost internat cu rani grave la fata, la coloana cervicala si la o mana, la Spitalul de Urgenta Bagdasar-Arseni din Capitala. Mama jurnalistului a ajuns si ea la spital, insa a fost tratata in ambulatoriu, informeaza Mediafax. Starea lui era grava, mai ales ca avea hemoragie puternica. A fost operat. Acum este stabil, va mai ramane internat probabil doua-trei zile, a declarat Anda Mihai, medic chirurgie plastica la .

Parintii lui Serban Huidu, victimele unei agresiuni.Tatal a fost internat in stare grava

Parintii lui Serban Huidu au fost internati, luni, la Spitalul de Urgenta Bagdasar-Arseni din Capitala, dupa ce au fost agresati in resturantul propriu de un barbat, tatal jurnalistului avand mai multe plagi taiate la fata, la coloana cervicala si la o mana, iar mama fiind tratata ambulatoriu, anunta Mediafax.

Serban Huidu nu a scapat de ghinioane! Tatal lui a fost taiat pe fata in propriul restaurant!

Necazurile se tin lant de Serban Huidu! Dupa ce in urma cu ceva timp a suferit un accident grav la schi, mai apoi a provocat un accident rutier soldat cu moartea a trei persoane, astazi tatal lui a fost atacat in propriul restaurant si taiat pe fata cu un ciob! Continue reading .

Parintii lui Serban Huidu, atacati de un scandalagiu

Parintii lui Serban Huidu au fost taiati pe fata de un barbat. Sotii Huidu au o terasa in sectorul 4 din Capitala. Aseara, au fost atacati de un client nemultumit care n-a vrut sa achite nota de plata.

Ducesa de Cambridge fost internata la spital, dupa ce a intrat in travaliu

Ducesa de Cambridge a fost internata, astazi, la spital, dupa ce a intrat in travaliu, informeaza BBC.

Bistrita: Zeci de nuntasi, inclusiv mirele, la spital dupa ce au fost intoxicati cu mancarea de la petrecere

40 de persoane care au participat la o nunta in satul bistritean Ciresoaia, inclusiv mirele, au fost transportate la spitale din Beclean, Bistrita si Targu Mures, dupa ce au facut toxiinfectie alimentara.

SOCANT: Un copil a ajuns cu arsuri grave la spital, dupa ce tatal sau i-a pus mana pe jar

Un copil in varsta de zece ani, din localitatea vasluiana Ivanesti, a ajuns la spital cu arsuri grave, dupa ce a fost pus de tatal sau cu mana dreapta pe jarul dintr-o soba, ca o corectie pentru faptul ca.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2391 seconds )