Libnet.ro
UNICEF

22:45

The Cataracs feat. Luciana lanseaza clipul piesei Big Dipper!

Devorator Monden Devorator Monden,
The Cataracs feat. Luciana lanseaza clipul piesei Big Dipper!

De la scaunul de producator, Niles Cyrano Hollowell-Dhar, cunoscut sub numele de scena ca si The Cataracs, a trecut la cel de interpret, revenind in atentia noastra cu un nou single, intitulat Big Dipper. Piesa beneficiaza de prezenta ca featured artist a cantaretei Luciana Caporaso, cunoscuta simplu ca Luciana. Big Dipper are toate ingredientele necesare . continuă pe Devorator Monden

HOT! Narcotic Sound and Christian D lanseaza clipul Bye Bye feat. Iankoo

Narcotic Sound a lansat videoclipul noului single Bye Bye, realizat impreuna cu Christian D si Iankoo. Piesa marcheaza si o schimbare a soundului care a consacrat proiectul pe scena dance-house din Romania. Dupa ce au lansat Tara Song la inceputul verii, baietii sunt pusi pe treaba si la sfarsitul ei, iar noul lor single promite .

Eminem lanseaza clipul retro al piesei Berzerk!

Noua septembrie a fost ziua in care celebrul rapper ne-a incantat cu un nou videoclip, cel al piesei Berzerk, single care deja a ajuns pe locul trei in Billboard Hot 100. Piesa a fost produsa de catre Rick Rubin. Eminem este infatisat in videoclipul retro al piesei Berzerk adoptand un stil old school si avand .

Iggy Azalea si T.I. ne prezinta clipul piesei Change Your Life!

Tanara rapperita australiana ne introduce in lumea de lux in care traieste in clipul celui mai nou single al sau, Change Your Life. Piesa reprezinta o colaborare cu rapperul T. si este cel de-al treilea single extras de pe albumul de debut al lui Iggy, intitulat The New Classic. Dupa tema bollywoodiana adoptata in clipul .

Holograf dezvaluie primele imagini din clipul piesei Roua diminetii

Formatia Holograf a filmat recent un nou videoclip pentru Roua diminetii, cel de-al patrulea single extras de pe albumul Love Affair. Astazi avem ocazia sa vedem primele imagini din clip! Single-ul Roua diminetii are o nota mai dura, insa pe care noi o consideram absolut normala, pentru ca Holograf a fost si este o formatie .

Macklemore Ryan Lewis petrec in stil mexican in clipul piesei White Walls!

Dupa ce au impanzit televiziunile si posturile de radio cu hiturile lor anterioare, iata ca duo-ul ne incanta acum cu un nou single, White Walls, pentru care baietii au realizat si un clip a carui premiera a avut loc pe noua septembrie. Piesa reprezinta o colaborare cu ScHoolBoy Q si Hollis. Videoclipul, care dureaza nu .

G.R.L. lanseaza clipul primului single din cariera Vacation!

Noul girl band, format din membrele Lauren Bennett, Paula Van Oppen, Natasha Slayton, Simone Battle si Emmalyn Estrada, a fost creat de catre Robin Antin, aceeasi care a pus bazele si celebrei formatii Pussycat Dolls, grup care s-a bucurat de un mare succes. Vacation, primul single al formatiei G. , face parte de pe coloana sonora .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )