Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu se va intalni simultan cu toate partidele, luni, de la ora 10:00, pentru consultari privind desemnarea premierului

B1 B1,
Traian Basescu se va intalni simultan cu toate partidele, luni, de la ora 10:00, pentru consultari privind desemnarea premierului

Presedintele Traian Basescu se va intalni luni, de la ora 10:00, cu partidele parlamentare pentru consultarile privind desemnarea sefului viitorului Guvern, informeaza Administratia. continuă pe B1

Traian Basescu se va intalni simultan cu toate partidele, luni, de la ora 10:00, pentru consultari

Presedintele Traian Basescu se va intalni luni, de la ora 10:00, cu partidele parlamentare pentru consultarile privind desemnarea sefului viitorului Guvern, informeaza Administratia.

Traian Basescu se va intalni cu partidele, luni, pentru consultarile privind desemnarea premierului

Presedintele Traian Basescu se va intalni luni, de la ora 10:00, cu partidele parlamentare pentru consultarile privind desemnarea sefului viitorului Guvern, informeaza Administratia.

Traian Basescu: Ma gandesc sa convoc Parlamentul pe 19 decembrie la ora 13.00

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, la Bruxelles, ca se gandeste sa convoace Parlamentul pe 19 decembrie, la ora 13. 00, data la care legislativul actual isi incheie mandatul. Imediat ce se vor publ.

Administratia prezidentiala: Traian Basescu a convocat Parlamentul pe 19 decembrie

Presedintele Traian Basescu a convocat Parlamentul pe 19 decembrie, la ora 13:00, anunta un comunicat al Presedintiei. Presedintele Traian Basescu, a semnat vineri, Decretul prin care Parlamentul Romaniei, .

Traian Basescu a invitat luni, la ora 10.00, toate partidele concomitent la consultari pentru desemnarea candidatului la functia de premier

Presedintele Traian Basescu a transmis vineri partidelor politice si minoritatilor nationale invitatie la consultari in vederea desemnarii candidatului pentru functia de prim-ministru al Guvernului Romaniei. Consultarile, care se vor desfasura in acelasi timp cu toti reprezentantii partidelor politice si ai minoritatilor nationale din Parlamentul Romaniei, vor avea loc luni, 17 decembrie, la ora 10. 00, la Palatul Cotroceni, informeaza Administratia Prezidentiala.

Presedintele Traian Basescu invita partidele la consultari pentru desemnarea candidatului la functia de premier, luni, la ora 10.00

Presedintele Traian Basescu a transmis vineri partidelor politice si minoritatilor nationale invitatie la consultari in vederea desemnarii candidatului pentru functia de prim-ministru al Guvernului Romaniei. Consultarile, care se vor desfasura in acelasi timp cu toti reprezentantii partidelor politice si ai minoritatilor nationale din Parlamentul Romaniei, vor avea loc luni, 17 decembrie, la ora 10. 00, la Palatul Cotroceni, informeaza Administratia Presidentiala.

Traian Basescu a CONVOCAT noul PARLAMENT pe 19 decembrie. ...

UPDATE Presedintele Basescu a invita partidele parlamentare la consultari in vederea desemnarii candidatului pentru functia de prim-ministru, luni, la ora 10. 00, la Cotroceni. Consultarile se vor desfasura in acelasi timp cu toti reprezentantii partidelor politice si ai minoritatilor nationale, potrivit Mediafax. Presedintele Traian Basescu a convocat noul Parlament, format in urma alegerilor parlamentare de duminica, pentru data de 19 decembrie, anunta un comunicat al .

Radu Stroe: Nu mai puneti toate relele in spatele lui Traian Basescu.

Ministrul Administratiei, Radu Stroe, a declarat, marti, ca in acest moment nu ia in considerare un nou mandat de ministru in viitorul Guvern, in conditiile in care nu s-a discutat inca structura Executivului. Intrebat de despre numirea pe care o va face Traian Basescu pentru functia de prim-minitru, Radu Stroe a subliniat: Nu mai puneti toate relele in spatele lui Traian Basescu. Cred ca numirea, n. red. ) ar trebui sa se faca in timp util. Guvernarea este un lucru care trebuie decis in .

Traian Basescu: Ma gandesc daca sa convoc Parlamentul pe 19 decembrie la ora 13.00

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, la Bruxelles, ca se gandeste daca sa convoace Parlamentul pe 19 decembrie, la ora 13. 00, data la care legislativul actual isi incheie mandatul. Imediat ce se.

Traian Basescu: Ma gandesc daca voi convoca Parlamentul pentru 19 decembrie la ora 13.00

Presedintele Traian Basescu a declarat vineri, la Bruxelles, ca se va gandi in avion daca va convoca Parlamentul pentru 19 decembrie, intrucat isi doreste sa fie o data cat mai apropiata, pentru ca institutiile sa poata fi rapid puse se picioare.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )