Libnet.ro
UNICEF

22:30

Traian Basescu: Ponta vrea sa para stapanul inelelor in USL.

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu: Ponta vrea sa para stapanul inelelor in USL.

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri seara, ca in USL este o competitie pentru a stabili cine este jupanul aliantei. In USL este o competitie cine este jupanul aliantei. Ponta este mai lipsit de caracter decat Antonescu si vrea sa para stapanul inelelor. Partidele lor nu ii lasa sa se rupa. Se rup singuri daca vor. Nu cred ca se rupe USL-ul. Aici este o miza: PSD-ul ar fi foarte multumit sa difice Constitutia pentru a modifica puterile presedintelui, astfel incat sa puna la . continuă pe România Liberă

VIDEO. Traian Basescu: Ponta vrea sa para stapanul inelelor in USL.

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri seara, ca in USL este o competitie pentru a stabili cine este jupanul aliantei. In USL este o competitie cine este jupanul aliantei. Ponta este mai lipsit de caracter decat Antonescu si vrea sa para stapanul inelelor. Partidele lor nu ii lasa sa se rupa. Se rup singuri daca vor. Nu cred ca se rupe USL-ul. Aici este o miza: PSD ar fi foarte multumit daca modifica Constitutia cu alegerile prezidentiale pentru a reduce puterea presedintelui si .

Traian Basescu despre Cazul Calarasi: E un joc politic al USL, nu s-a facut niciun trafic de influenta/ As vrea ca in familie sa mai adaugam macar pana la 500 hectar de teren/ Nu exclud posibilitatea sa revin la CCR pe problema modificarii pragului pentr

Presedintele Traian Basescu a declarat miercuri seara, invitat la postul B1TV, ca nu este vorba despre un trafic de influenta in cazul terenului cumparate de Ioana Basescu la Calarasi. Seful statului a catalogat scandalul creata in jurul aceste chestiuni drept un joc politic.

LIVE TEXT Traian Basescu, despre Cazul Calarasi: E un joc politic al USL, nu s-a facut niciun trafic de influenta/ As vrea ca in familie sa mai adaugam macar pana la 500 hectar de teren/ Descentralizarea facuta de Guvern este o crima administrativa

Presedintele Traian Basescu este invitatul lui Robert Turcescu in emisiune Sub semnul intrebarii, difuzata miercuri seara, de la ora 21:30, de postul B1 TV. Emisiune in desfasurare.

VIDEO Traian Basescu despre Cazul Calarasi: E un joc politic al USL, nu s-a facut niciun trafic de influenta/ As vrea ca in familie sa mai adaugam macar pana la 500 hectar de teren/ Nu exclud posibilitatea sa revin la CCR pe problema modificarii pragului

Presedintele Traian Basescu a declarat miercuri seara, la B1 TV, ca nu exista nicio ilegalitate in creditul luat de fiica sa de la CEC Bank pentru achizitionarea a 290 de hectare de teren agricol si a afirmat ca doreste chiar, in cadrul familiei, sa majoreze proprietatea la 500 de hectare, pentru a permite si achizita de utilaje agricole in leasing. Presedintele a amenintat miercuri ca ar putea sesiza din nou Curtea Constitutionala in privinta legii care reduce pragul pentru validarea referendumurilor la 30%, argumentand ca, in conditiile acestei legi, un sef de stat va putea fi oricand demis de un Parlament ostil unde nu dispune de o majoritate.

Traian Basescu: Cazul Calarasi e un joc politic facut de USL. Nu mi-as fi permis niciodata ilegalitati prin achizitionarea unui teren

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri seara, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii de pe B1 TV ca intreg scandalul referitor la cazul Calarasi este un joc politic instrumentat de.

Traian Basescu: USL-ul nu se va rupe. Aici este doar o competitie referitoare la cine este jupanul aliantei

Presedintele Traian Basescu a declarat miercuri seara, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii de pe B1 TV,ca nu crede ca se va rupe USL-ul, precizand ca adevarata batalie este cine e.

Ponta vrea comisie de ancheta si in cazul Calarasi. Comisia de la Senat se ocupa strict de activitatea CEC

Premierul Victor Ponta a anuntat marti ca a discutat cu liderii grupurilor parlamentare pentru infiintarea unei alte comisii care sa ancheteze terenul cumparat de fiica presedintelui Traian Basescu, deoarece comisia de la Senat are o alta misiune, respectiv analiza activitatii CEC Bank.

Traian Basescu: Am vorbit cu Chitoiu la 40 de zile dupa ce s-a dat creditul

Invitat miercuri seara la B1TV, presedintele Traian Basescu a declarat ca terenul din Calarasi a fost achizitionat cinsitit, fiind vorba despre o afacere de familie, el mentionand ca nu si-ar fi permis ilegalitati si ca, de fapt, USL in ansamblu face un joc politic. Mai mult, Basescu a afirmat ca a vorbit cu ministrul Finantelor, Daniel Chitoiu, la 40 de zile dupa ce s-a dat creditul.

Traian Basescu: Nu este o dorinta de rupere a aliantei, ci o competitie cine este jupanul

Presedintele Traian Basescu a declarat ca USL nu se va rupe, dar ca, in interiorul aliantei, are loc o lupta pentru a se vedea cine este jupan, relateaza Mediafax. Eu nu va pot spune ce este in.

Traian Basescu, invitat la B1 TV, de la ora 21.30

Presedintele Traian Basescu este invitatul jurnalistului Robert Turcescu, intr-o editie speciala a emisiunii Sub semnul intrebarii, de la ora 21:30. Care este opinia sefului statului referitoare la comisiile de ancheta din Parlament, cum califica luptele interne care se duc in USL si cum vede anul electoral 2014 sunt cateva dintre subiectele pe marginea carora presedintele Romaniei va comenta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )