Libnet.ro
UNICEF

05:00

Traian Basescu: Raman acelasi presedinte, chiar daca in ultimul timp am tacut putin

Hotnews Hotnews,
Traian Basescu: Raman acelasi presedinte, chiar daca in ultimul timp am tacut putin

Presedintele Traian Basescu le-a transmis, luni, un mesaj de multumire romanilor care l-au felicitat duminica, de ziua sa de nastere, afirmand ca, desi in ultima perioada a tacut putin, acest lucru nu inseamna ca acum gandeste altfel despre Romania. Mesajul video al lui Traian Basescu a fost postat pe pagina oficiala a sustinatorilor sefului statului de pe Facebook. continuă pe Hotnews

VIDEO Traian Basescu: Raman acelasi presedinte, chiar daca in ultimul timp am tacut putin

Presedintele Traian Basescu le-a transmis, luni, un mesaj de multumire romanilor care l-au felicitat duminica, de ziua sa de nastere, afirmand ca, desi in ultima perioada a tacut putin, acest lucru nu inseamna ca acum gandeste altfel despre Romania, iar acest lucru il veti vedea in curand. Mesajul video al lui Traian Basescu a fost postat pe pagina oficiala a sefului statului de pe Facebook.

VIDEO Traian Basescu: Raman acelasi presedinte, chiar daca in ultimul timp am tacut putin. Nu am inceput sa gandesc altfel, veti vedea curand

Presedintele Traian Basescu le-a transmis, luni, un mesaj de multumire romanilor care l-au felicitat duminica, de ziua sa de nastere, afirmand ca, desi in ultima perioada a tacut putin, acest lucru nu inseamna ca acum gandeste altfel despre Romania, iar acest lucru il veti vedea in curand. Mesajul video al lui Traian Basescu a fost postat pe pagina oficiala a sefului statului de pe Facebook.

VIDEO Traian Basescu, videoclip cu glontul pe birou: Raman acelasi presedinte, chiar daca in ultimul timp am tacut putin. Nu am inceput sa gandesc altfel, veti vedea curand

Presedintele Traian Basescu le-a transmis, luni, un mesaj de multumire romanilor care l-au felicitat duminica, de ziua sa de nastere, afirmand ca, desi in ultima perioada a tacut putin, acest lucru nu inseamna ca acum gandeste altfel despre Romania, iar acest lucru il veti vedea in curand. Mesajul video al lui Traian Basescu a fost postat pe pagina oficiala a sefului statului de pe Facebook. In imagini se vede un glont pe biroul presedintelui vezi foto).

Basescu: Chiar daca in ultimul timp am tacut putin, nu inseamna ca am inceput sa gandesc altfel despre tara mea

Presedintele Traian Basescu a postat un mesaj video pe Facebook, in care le-a multumit celor care i-au transmis mesaje de ziua domniei sale si a mentionat ca, desi a tacut putin in ultimul timp, asta nu inseamna ca a inceput sa gandeasca altfel despre tara sa, iar acest lucru se va vedea curand.

Traian Basescu: Chiar daca am tacut o vreme, ma gandesc la tara mea, acest lucru il veti vedea curand

Presedintele Traian Basescu le-a multumit, printr-un mesaj pe reteaua de socializare Facebook, celor care i-au transmis urari cu ocazia implinirii a 61 de ani. Seful statului s-a declarat incantat de.

Traian Basescu implineste 61 de ani. Ce mesaj aveti pentru presedinte?

Presedintele Traian Basescu implineste duminica 61 de ani, fiind sef al statului din decembrie 2004 si aflandu-se la cel de-al doilea mandat. Anul trecut, presedintele si-a serbat ziua.

Mesaj amenintator pe Facebook din partea lui Traian Basescu? Acest lucru il veti vedea in curand

Traian Basescu a postat un mesaj video pe Facebook in care le-a multumit celor care i-au transmis mesaje de ziua domniei sale. Acesta a tinut sa mai transmita ca, desi a tacut putin in ultimul timp, asta nu.

Recunoasteti personajul? Traian Basescu a implinit 61 de ani. in ultimii opt a fost la carma Romaniei

Traian Basescu, presedintele Romaniei, a implinit ieri, 4 noiembrie, 61 de ani. incepand din 2004, de la castigarea alegerilor prezidentiale, si pana in prezent, a condus tara din fotoliul de presedinte.

Crin Antonescu: Daca Traian Basescu ar refuza un premier de la USL, suspendarea s-ar declansa imediat

Crin Antonescu a declarat, vineri, ca daca Traian Basescu va refuza un premier USL, dupa castigarea alegerilor, se va declansa imediat procedura de suspendare. Acesta a declarat insa ca nu exista un plan de.

Antonescu: Nu exista un plan de SUSPENDARE a lui Traian Basescu. ...

Crin Antonescu a declarat, vineri, ca, momentan, nu exista niciun plan privind suspendarea presedintelui Traian Basescu pentru ca nu ne aflam in fata unei incalcari a Constitutiei. In acest context, Antonescu a subliniat, insa, ca daca seful statului ar refuza un premier de la USL dupa castigarea alegerilor, atunci suspendarea se declanseaza imediat, informeaza Mediafax. Presedintele PNL a spus ca nu exista un plan de suspendare a presedintelui Basescu, nici inainte si nici dupa alegeri. El a .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )