Libnet.ro
UNICEF

01:05

Trupa Vama, primul concert dupa izolare: cat costa biletele si ce reguli trebuie sa respecte spectatorii

Adevărul Adevărul,
Trupa Vama, primul concert dupa izolare: cat costa biletele si ce reguli trebuie sa respecte spectatorii

Trupa Vama va canta la Arenele Romane din Bucuresti, la sfarsitul lunii iulie, iar accesul spectatorilor fara masca de protectie va fi interzis. continuă pe Adevărul

Business report: Cat costa o asigurare contra Covid-19. Discounturi de peste 45% pe litoralul Bulgariei. Chiar daca se redeschid restaurantele, acestea pierd bani vara. Hotelierii greci nu au marit tarifele din cauza pandemiei

In timp ce DNA le audiaza oamenii in tara, Cristi Burci si Catalin Hideg spun din Emirate ca vor face 10. 000 de teste COVID pe zi! * Cat costa o asigurare contra Covid-19 pentru angajatii unei companii *Alin Burcea, Paralela 45: Turistii inca sunt tentati sa plece in vacante in strainatate * Discounturi de peste 45% pe litoralul Bulgariei: Hotelurile de 5 stele au acum preturi de 3 stele * Chiar daca se redeschid restaurantele, acestea pierd bani vara. Unii proprietari vor alege sa redeschida in septembrie * De ce intra in colaps sistemul romanesc de sanatate si cum sunt finantate serviciile medicale in alte state europene * Arenele BNR trebuie rascumparate de stat, considera ministrul Stroe * Schimbari esentiale in structura de formare a PIB: Comertul trece in fata industriei * Guvernul imprumuta 3,3 miliarde de dolari, un nou record, pe perioade de 10 si 30 de ani.

Tom Hanks, primul interviu dupa coronavirus. Nu am niciun respect pentru cei ce nu poarta masca!

Tom Hanks a acordat primul sau interviu dupa ce s-a vindecat de coronavirus. Actorul s-a declarat nemultumit si dezamagit de masurile adoptate de autoritati in lupta cu noul COVID-19. Nu am nici un respect pentru cei care nu poarta masca, spune el.

Simona Halep, la primul meci dupa patru luni de zile. Cum arata a doua tenismena a lumii dupa pauza provocata de criza COVID-19 (GALERIE FOTO)

Simona Halep, numarul 2 mondial in tenisul feminin, a jucat un prim meci dupa pauza provocata de criza COVID-19. Cea mai titrata tenismena a Romaniei a aratat o forma excelenta si multa pofta de joc,.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )