Libnet.ro
UNICEF

22:00

Trupul lui Dinu Patriciu, adus in tara pentru inmormantare. Ceremonia, sambata, la Cimitirul Bellu din Capitala

Adevărul Adevărul,
Trupul lui Dinu Patriciu, adus in tara pentru inmormantare. Ceremonia, sambata, la Cimitirul Bellu din Capitala

Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Dinu Patriciu a fost adus vineri in tara, din Londra, aceasta urmand sa fie depus in aceasta seara la capela Cimitirului Bellu din Capitala. Acesta urmeaza sa fie inmormantat sambata, in jurul orei 11. continuă pe Adevărul

Trupul lui Dinu Patriciu, adus vineri seara de la Londra si depus la Capela Cimitirului Bellu

Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Dinu Patriciu va fi adus de la Londra si depus, in aceasta seara, la Capela Cimitirului Bellu. Familia omului de afaceri cere intelegere din partea tuturor celor care vor sa.

Trupul lui Dinu Patriciu va fi adus in Romania

O firma din Marea Britanie se va ocupa de repatrierea trupului lui Dinu Patriciu, la solicitarea familiei. Prieten bun cu omul de afaceri, Sorin Rosca Stanescu spune ca, dupa terminarea acestor proceduri, se vor.

Sicriul cu trupul lui Dinu Patriciu, depus vineri seara la capela Cimitirului Bellu

Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Dinu Patriciu, adus in Romania de la Londra, a fost depus, vineri seara, la capela Cimitirului Bellu din Bucuresti, unde au venit rude, prieteni si alti apropiati ai omului de afaceri, relateaza Mediafax.

Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Dinu Patriciu a fost depus la capela Cimitirului Bellu. inmormantarea va fi sambata

Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Dinu Patriciu a fost adus vineri in tara, din Londra, si a fost depus la capela Cimitirului Bellu, la 18. Convoiul funerar a fost intampinat la cimitir de mama omului de afaceri. Dupa o ora a ajuns la capataiul lui Dinu Patriciu si fratele acestuia, Serban. inmormantarea va avea loc sambata, in jurul orei 11.

Trupul neinsufletit al lui Dinu Patriciu, adus astazi in tara. Omul de afaceri va fi inmormantat maine, la cimitirul Bellu

Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Dinu Patriciu va fi adus in tara in aceasta dupa-amiaza, de la Londra. Omul de afaceri va fi inmormantat maine, la Cimitirul Bellu din Capitala. Familia acestuia ii.

Un avion particular a adus in tara trupul neinsufletit al lui Dinu Patriciu

Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Dinu Patriciu a fost adus in tara in aceasta seara, cu o aeronava particulara, care a aterizat in jurul orei 17:40. Avionul care a adus tripul lui Dinu Patriciu in.

Averea lui Dinu Patriciu intrase in colimatorul Fiscului, dar institutia va renunta imediat la verificari

Agentia Nationala pentru Administrare Fiscala ANAF) incepuse inspectia fiscala la Dinu Patriciu, in cadrul verificarilor marilor averi, dar va renunta imediat la verificari, in urma decesului omului de afaceri.

Dinu Patriciu, inhumare discreta la Cimitirul Bellu

Familia omului de afaceri Dinu Patriciu a facut din nou apel la decenta si discretie in legatura cu ceremonia de inhumare a magnatului, anuntata pentru ziua de sambata, la ora 11. 00, la Cimititul Bellu.

Dinu Patriciu va fi inmormantat sambata la Cimitirul Bellu

Dinu Patriciu va fi inhumat sambata, ora 11. 00, la Cimitirul Bellu din Bucuresti, informeaza un comunicat al Mariei Patriciu, fiica acestuia, citat de Agerpres.

Secretul inmormantarii lui Dinu Patriciu, pazit de familie

Mobilizare generala in Cimitirul Bellu, unde, cel mai probabil sambata, urmeaza sa aiba loc funeraliile omului de afaceri Dinu Patriciu. Cu trei zile inainte, zeci de paznici au impanzit cimitirul si interzic oricui sa faca fotografii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )