Libnet.ro
UNICEF

00:07

Turcia respinge si condamna afirmatiile lui Vladimir Putin din timpul ceremoniilor de la Erevan, despre genocidul armean

B1 B1,
Turcia respinge si condamna afirmatiile lui Vladimir Putin din timpul ceremoniilor de la Erevan, despre genocidul armean

Turcia condamna afirmatiile presedintelui rus Vladimir Putin facute in timpul ceremoniilor de la Erevan referitoare la tragedia impotriva armenilor comis pe teritoriul Imperiului Otoman. Respingem si. continuă pe B1

Adina Buzatu ii imbraca pe Alex Velea si pe Lucian Mindruta cu camasile lui Vladimir Putin

Ce au in comun Alex Velea, Mihai Gainusa, Lucian Mandruta si Razvan Ciobanu cu Barack Obama, Vladimir Putin si David Beckham? Ei bine, nici mai mult, nici mai putin, decat camasile pe care le poarta.

Vladimir Putin considera doua crize ale ostaticilor cele mai grele momente din timpul presedintiei

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat ca cele mai grele momente din timpul mandatelor sale au fost crizele ostaticilor din Beslan si de la un teatru din Moscova, informeaza site-ul agentiei Sputnik, citat de Mediafax. Documentarul, intitulat Presedintele si realizat de jurnalistul rus Vladimir Soloviov, este dedicat celei de-a 15-a aniversari de la inceperea primului mandat de presedinte al lui Vladimir Putin.

incepe revolta rusilor impotriva lui Vladimir Putin: Draga Putin, patru luni fara plata

Dupa luni intregi de frustrari si cu o economie cocosata sub greutatea sanctiunilor internationale, dar si cu preturile la energie aflate in scadere, muncitorii de peste tot din Rusia incep sa protesteze din cauza salariilor neprimite si intra in greva. Aceasta este prima reactie la nivel national impotriva politicilor economice ale lui Vladimir Putin, noteaza New York Times.

Rusia: Un saptamanal satiric in care este ironizat Occidentul a fost lansat de sustinatorii lui Vladimir Putin. Revista se vrea a fi o replica a publicatiei Charlie Hebdo

Un saptamanal satiric in care este ironizat Occidentul a fost lansat marti de sustinatoii presedintelui rus Vladimir Putin, informeaza AFP. Saptamanal gratuit de patru pagini, interzis tinerilor sub 18 ani,.

Sustinatori ai lui Vladimir Putin au lansat un saptamanal satiric in care ironizeaza Occidentul

O miscare a sustinatorilor presedintelui rus Vladimir Putin a lansat marti un saptamanal satiric unde apar caricaturi si texte care ironizeaza Occidentul, potrivit AFP.

Confesiunile lui Vladimir Putin despre cele mai grele momente din timpul presedintiei sale

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat ca cele mai grele momente din timpul mandatelor sale au fost crizele ostaticilor din Beslan si de la un teatru din Moscova, informeaza site-ul agentiei Sputnik.

Care au fost cele mai grele momente din mandatele lui Vladimir Putin

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat ca cele mai grele momente din timpul mandatelor sale au fost crizele ostaticilor din Beslan si de la un teatru din Moscova, informeaza agentia Sputnik, conform Mediafax.

Vladimir Putin, despre cele mai grele momente din timpul presedintiei: Doua atacuri teroriste oribile

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat ca cele mai grele momente din timpul mandatelor sale au fost crizele ostaticilor din Beslan si de la un teatru din Moscova, informeaza site-ul agentiei Sputnik. Doua.

Doua crize ale ostaticilor, cele mai grele momente pentru Putin din timpul mandatului

Crizele ostaticilor din Beslan si de la un teatru din Moscova, cele mai grele momente din timpul mandatului presedintelui rus, Vladimir Putin, a declarat acesta. Declaratiile au fost facute pentru un documentar,.

FOTO: RUSIA si-a etalat, in Brazilia, cele mai noi ARME. Cu ce vrea VLADIMIR PUTIN sa sperie Occidentul

Fabrica ruseasca de armament din Tula participa, in aceste zile, la expozitia de profil din Rio de Janeiro, Brazilia.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )