Libnet.ro
UNICEF

01:05

Update Roland Garros: Romania ramane cu 5 jucatoare in competitie

România Liberă România Liberă,
Update Roland Garros: Romania ramane cu 5 jucatoare in competitie

Romania a ramas cu cinci jucatoare in turul al doilea la Roland Garros. Dupa Simona Halep, Irina Beg. continuă pe România Liberă

Irina Bara produce surpriza la Roland Garros

Nu mai putin de patru jucatoare din Romania au evouat, marti, in primul tur la Roland Garros. Doua dintre jucatoare s-au calificat in turul urmator.

John McEnroe: Tabloul masculin de la Roland Garros e o afacere in trei! Ce spune despre situatia lui Federer

Intr-un interviu acordat pentru Eurosport, expertul postului de televiziune care transmite Roland Garros in Romania a facut o radiografie a ultimului turneu de Grand Slam al anului, competitie care a debutat duminica la Paris.

Simona Halep joaca duminica la Roland Garros

Principala favorita la castigarea Roland Garros debuteaza, duminica, in chiar prima zi de competitie.

Simona Halep - Sara Sorribes Tormo, 6-4, 6-0, in turul 1 la Roland Garros 2020. Romanca a castigat 10 game-uri consecutive

Simona Halep,locul 2 WTA,a invins-o duminica pe jucatoare de origine spaniola Sara Sorribes Tormo, locul 70 in ierarhia mondiala, inturul 1 la Roland Garros 2020. Partida a avut locpe.

Simona Halep Sara Sorribes Tormo 6-4, 6-0, live video turul 1 Roland Garros 2020. Simona merge in turul 2 dupa ce a castigat 10 game-uri la rand

UPDATE, ora 15:50 Simona Halep s-a calificat in turul 2 la Roland Garros 2020, dupa ce a invins-o pe Sara Sorribes Tormo, scor 6-4, 6-0. Asta dupa ce a fost condusa in setul unu, 2-4. A luat apoi zece game-uri la rand. Simona Halep se califica in turul 2. Din nou break .

Roland Garros: Ce spune Irina Begu despre duelul cu Simona Halep din turul doi - Cand va avea loc meciul

Tragerea la sorti de la Paris a avut pregatita o surpriza pentru publicul din Romania, Simona Halep si Irina Camelia Begu urmand sa se intalneasca in turul al doilea de la Roland Garros.

Halep, prima reactie dupa victoria de la Roland Garros! Romanca a suflat intr-un tort aflat la sute de kilometri distanta

Imediat dupa calificarea in turul secund al turneului de la Roland Garros, Simona Halep a fost invitata in studioul Eurosport, postul care transmite competitia in Romania.

Previziunile lui Willander pentru Roland Garros nu o avantajeaza pe Halep! Cine crede ca va triumfa la Paris

Specialistul pe tenis al Eurosport, televiziunea care transmite turneul de la Roland Garros in Romania, Mats Wilander a vorbit despre sportivele pe care le considera favorite la castigarea ultimului Grand Slam al anului.

Moment socant la Roland Garros. O americanca a urlat spre Monica Niculescu: ce criza de nervi

Turneul de Grand Slam de la Roland-Garros continua si astazi cu ultimele meciuri din primul tur, iar pe tabloul feminin joaca Monica Niculescu, Ana Bogdan, Sorana Cirstea si Irina Bara. Moment socant la Roland Garros. O americanca a urlat spre Monica Niculescu Se pare ca in meciul dintre Danielle Collins s-a lasat si cu urlete.

Au revoir Roland Garros! Sorana Cirstea, eliminata dupa 65 de minute

Putin peste o ora a durat experienta Soranei Cirstea la editia din acest an a Roland Garros.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )