Libnet.ro
UNICEF

22:45

UPDATE - VIDEO: Nou raid israelian in Fasia Gaza: Un palestinian a fost ucis. Raspunsul, un nou tir de racheta, din Liban

România Liberă România Liberă,
UPDATE - VIDEO: Nou raid israelian in Fasia Gaza: Un palestinian a fost ucis. Raspunsul, un nou tir de racheta, din Liban

Un palestinian a fost ucis, vineri dimineata, la domiciliul sau din Gaza, in urma unui raid aerian efectuat in cea de-a patra zi a ofensivei armatei israeliene in Fasia Gaza, au anuntat surse medicale. continuă pe România Liberă

UPDATE - VIDEO: Nou raid israelian in Fasia Gaza: Un palestinian a fost ucis. Raspunsul, un nou tior de racheta, din Liban

Un palestinian a fost ucis, vineri dimineata, la domiciliul sau din Gaza, in urma unui raid aerian efectuat in cea de-a patra zi a ofensivei armatei israeliene in Fasia Gaza, au anuntat surse medicale.

Nou raid israelian in Fasia Gaza: Un palestinian a fost ucis

Un palestinian a fost ucis, vineri dimineata, la domiciliul sau din Gaza, in urma unui raid aerian efectuat in cea de-a patra zi a ofensivei armatei israeliene in Fasia Gaza, au anuntat surse medicale.

UPDATE: Israelul ia in calcul o invazie terestra in Fasia Gaza

Un oficial de rang inalt a declarat marti ca armata israeliana este pregatita pentru toate optiunile, inclusiv pentru o ofensiva terestra, cu scopul de a opri tirurile de rachete dinspre Fasia Gaza catre teritoriul israelian.

VIDEO Criza din Fasia Gaza. Conflictul israeliano-palestinian se agraveaza. Premierul israelian: Armata este pregatita pentru orice.Consiliului de Securitate al ONU se intruneste de urgenta.

Operatiunea aeriana israeliana lansata de trei zile impotriva Hamas ca riposta la un atac sustinut cu rachete din Gaza impotriva Israelului a ucis cel putin 64 de persoane, inclusiv copii si femei, arata ultimul bilant de joi dimineata. 14 oameni au murit numai in noaptea de miercuri spre joi, in timpul unor noi raiduri, cu cateva ore de la o intalnire de urgenta a Consiliului de Securitate pe aceasta tema. Israelul a avertizat ca este pregatit sa invadeze temporar Fasia Gaza in cadrul unei ofensive majore la sol.

Francois Hollande, ingrijorat pe tema situatiei din Fasia Gaza

Seful de stat francez, Francois Hollande, i-a exprimat presedintelui palestinian, Mahmoud Abbas, ingrijorarea pe tema situatiei din Fasia Gaza, apreciind ca escaladarea intre israelieni si palestinieni) trebuie sa inceteze, potrivit unui comunicat al presedintiei franceze.

Celula de criza la nivelul MAE, pentru romanii din Fasia Gaza

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a creat o celula de criza ca sa-i ajute pe romanii aflati in Fasia Gaza, pe fondul conflictului israeliano-palestinian, conform unui comunicat remis redactiei.

Benjamin Netanyahu: Israelul va continua atacurile asupra pozitiilor Hamas din Fasia Gaza

Israelul va continua atacurile asupra pozitiilor Hamas in Fasia Gaza, a declarat miercuri premierul israelian Benjamin Netanyahu, dupa o serie de consultari privind securitatea, cu participarea ministrului.

Fasia Gaza: Peste 100 de morti in urma raidurilor israeliene/ Netanyahu: Nicio presiune internationala nu ne va impiedica sa-i lovim pe teroristi

Ofensiva israeliana in Fasia Gaza s-a soldat cu moartea a peste 100 de palestinieni in patru zile, iar tirurile de rachete lansate inspre Israel au continuat vineri, in pofida unei oferte de mediere venite din partea Washingtonului. Premierul Benjamin Netanyahu a declarat ca Israelul va rezista oricarei ingerinte internationale pentru o incetare a focului, scrie AFP.

Israelul a facut 210 raiduri aeriene in Fasia Gaza, in 24 de ore

Aviatia israeliana a efectuat 210 raiduri in 24 de ore in Fasia Gaza, dintre care 50 pe timpul noptii de joi spre vineri, impotriva unor obiective care au legatura cu miscarea islamista Hamas ce controleaza.

Ban Ki-moon a facut apel la incetarea focului in Fasia Gaza

Secretarul general ONU Ban Ki-moon a facut apel, joi, in deschiderea unei reuniuni de urgenta a Consiliului de Securitate, la incetarea focului in Fasia Gaza intre Israel si miscarea islamista Hamas.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )