Libnet.ro
UNICEF

21:30

Victor Ponta si Plamen Oresarski au convenit sa intensifice cooperarea pentru aderarea la Schengen

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta si Plamen Oresarski au convenit sa intensifice cooperarea pentru aderarea la Schengen

Premierul Victor Ponta s-a intalnit, sambata, la Sofia, cu omologul sau bulgar, Plamen Oresarski, cei doi lideri stabilind sa intensifice cooperarea pentru aderarea Romaniei si Bulgariei la Spatiul Schengen. continuă pe Adevărul

Victor Ponta si Plamen Oresarski au convenit sa intensifice cooperarea pentru aderarea Romaniei si Bulgariei la Schengen

Victor Ponta, care s-a intalnit sambata la Sofia cu omologul sau Plamen Oresarski, a stabilit impreuna cu acesta sa intensifice cooperarea pentru aderarea celor doua tari la Spatiul Schengen, relateaza.

Victor Ponta si omologul sau bulgar au convenit sa intensifice cooperarea pentru aderarea la ...

Premierul Victor Ponta si omologul sau bulgar, Plamen Oresarski, au stabilit sa intensifice cooperarea pentru aderarea Romaniei si Bulgariei la Spatiul Schengen, transmite Mediafax. Victor Ponta se afla la Sofia pentru a participa la consiliul anual al Partidului Socialistilor Europeni. Aceasta este a doua intrevedere intr-un interval scurt si deja am stabilit sa organizam o intalnire la nivel inalt la Varna, in toamna acestui an, a declarat Plamen Oresarski dupa intrevederea cu Victor .

Victor Ponta si premierul Bulgariei vor sa coopereze mai mult pentru aderarea la Schengen

Premierul Victor Ponta s-a intalnit la Sofia, cu omologul sau bulgar, Plamen Oresarski, cei doi lideri stabilind sa intensifice cooperarea pentru aderarea Romaniei si Bulgariei la Spatiul Schengen, scrie Mediafax .

Victor Ponta: Nu exista nici 1% sanse pentru ca Traian Basescu sa duca la destramarea USL

Liderii USL, premierul Victor Ponta, presedintele Senatului Crin Antonescu si ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, sunt invitati, miercuri seara, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

Victor Ponta anunta intentia de a construi o hidrocentrala pe Dunare impreuna cu Bulgaria

Romania si Bulgaria discuta construirea unei hidrocentrale pe Dunare, a declarat, pentru Agerpres, premierul Victor Ponta dupa intalnirea avuta sambata, la Sofia, cu omologul sau bulgar Plamen Oresarski.

Victor Ponta: Romania si Bulgaria poarta discutii despre construirea unei hidrocentrale pe Dunare

Romania si Bulgaria poarta discutii despre construirea unei hidrocentrale pe Dunare, a declarat premierul Victor Ponta dupa intalnirea avuta la Sofia cu omologul sau bulgar Plamen Oresarski. Aceasta.

Elena Udrea la B1 Tv: Noua Constitutie, facuta pentru linistea lui Victor Ponta ca prim ministru, cu un Antonescu presedinte fara niciun fel de parghii

O Constitutie cu mai putine atributii pentru seful statului este facuta pentru linistea lui Victor Ponta ca prim ministru cu un Antonescu presedinte fara niciun fel de parghii, a declarat vineri seara Elena Udrea, la B1 Tv. Udrea a mai spus ca Temperatura dintre PDL si Traian Basescu este dezghetata, adaugand ca cei care ar trebui sa faca primul pas spre o impacare cu seful statului sunt democrat-liberalii. Elena Udrea a mai declarat ca M-am bucurat ca presedintele Basescu este de acord cu o femeie presedinte, adaugand ca, in opinia sa, vremurile in care o femeie poate fi presedinte in Romania nu sunt departe.

Victor Ponta, dupa vanzarea CFR Marfa si deblocarea POS Transporturi: Domnul Fenechiu, greu de ucis

Premierul Victor Ponta i-a spus, vineri, in gluma, ministrului Transporturilor, Relu Fenechiu, ca este greu de ucis, facand trimitere la titlul unui film si amintind astfel ca ministrul a indeplinit cele doua conditii pentru a ramane in Guvern - deblocarea POS Transporturi si vanzarea CFR Marfa. Domnul Fenechiu, greu de ucis, a spus premierul, la inceperea unei reuniuni pe tema absorbtiei fondurilor UE, moment in care toti ministrii participanti au zambit, inclusiv Fenechiu.

Reactia premierului Victor Ponta la greva anuntata de medici: Cererile sunt legitime. Trebuie gasite solutii!

Premierul Victor Ponta sustine ca solicitarile medicilor, care au anuntat ieri ca in doua saptamani se vor coaliza pentru a demara o serie de actiuni de protest fata de situatia actuala, sunt legitime. Mai mult, primul ministru incearca sa gaseasca solutii pentru a evita un potential haos in sistem.

Victor Ponta: Cererile medicilor sunt legitime, dar avem nevoie de solutii care pot fi aplicate

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca cererile medicilor si personalului din sistemul sanitar sunt legitime, dar ca este nevoie de solutii care pot fi si aplicate, potrivit Mediafax. Acesta a pledat pentru.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.243 seconds )