Libnet.ro
UNICEF

22:31

VIDEO Care este cea mai simpla metoda pentru tratarea anxietatii

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Care este cea mai simpla metoda pentru tratarea anxietatii

Muzica are puterea sa ne schimbe starea de spirit aproape instant, asa ca nu este o surpriza faptul ca terapia prin muzica este eficienta chiar si in cele mai grele momente in care starea de panica se instaleaza si simtim ca ne pierdem autocontrolul. Mai mult decat atat, pentru a scapa de episodele in care experimentam stari de anxietate, depresie, sau pur si simplu pentru a ne elibera de stres, muzica este una dintre cele mai simple si, totodata, puternice, metode prin care putem sa redevenim noi insine, conform greatist. com. continuă pe Hotnews

Care este cea mai buna decizie in privinta alegerii focarului?

Afla cum poti sa-ti alegi un semineu .

Catalin Predoiu: Traficul este cea mai mare problema in Bucuresti

Gabriela Firea, Nicusor Dan, Catalin Predoiu si Daniel Barbu sunt invitatii lui Mihai Gadea la Sinteza Zilei, o dezbatere fara menajamente cu cei mai importanti candidati pentru fotoliul de.

VIDEO Saptamana Haferland, cel mai mare eveniment cultural dedicat promovarii zonei sasesti din Transilvania, are loc in perioada 10 - 15 august 2016

Festivalul Saptamana Haferland, ajuns anul acesta la cea de-a patra editie, va avea loc in perioada 10 - 15 august 2016 si asteapta peste 2. 500 de turisti. Saptamana Haferland este cel mai mare eveniment cultural dedicat promovarii zonei sasesti din Transilvania, iar editia din acest an a festivalului are ca tematica centrala familia, sloganul evenimentului fiind Sasii te asteapta in familie!. Odata cu editia din acest an, festivalul isi propune sa devina primul festival dedicat turistilor care calatoresc in familie si sa le ofere acestora modalitati de petrecere a timpului liber indiferent de varsta.

Cum arata cea mai frumoasa plaja din lume. Este un paradis aproape de Romania

Anul acesta cea mai frumoasa plaja din lumea a fost votata Stiniva din Croatia, un loc cu apa cristalina si nisipuri albe, precum si un peisaj care iti taie respiratia. Odata ajuns acolo este usor.

Nicusor Dan: Problema zero este cea a coruptiei generalizate

Gabriela Firea, Nicusor Dan, Catalin Predoiu si Daniel Barbu sunt invitatii lui Mihai Gadea la Sinteza Zilei, o dezbatere fara menajamente cu cei mai importanti candidati pentru fotoliul de.

Aici este de trait: orasele cu cea mai ridicata calitate a vietii. Unde se afla Bucurestiul pe lista

Orasele cu cea mai ridicata calitate a vietii se afla in mare parte in Europa si au fost dezvaluite intr-un studiu realizat de Mercer , in functie de mediul politic, social, sistemul medical si sanitar, standardele de invatamant, transportul public si.

Dezvaluire bomba in cazul mortii lui Dan Condrea. Masina surprinsa de camerele de supraveghere NU este cea implicata in accident

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere duminica seara, in zona in care s-a produs accidentul fatal pentru Dan Condrea, patronul firmei Hexi Pharma, nu ajuta la lamurirea misterului mortii.

Delta Dunarii - zona cu cea mai puternica explozie de turisti din tara noastra

Delta Dunarii este zona cu cea mai puternica explozie turistica din tara noastra, fiind concurata de Transilvania, dupa cum apreciaza Ciprian Enea, consultant in turism si proprietarul agentiei Best Tourism.

Amenintarea cea mai mare pentru Romania - o Rusie slaba, nu una puternica

Analistul de politica externa Robert Kaplan considera ca pentru Romania amenintarea cea mai mare nu o constituie o Rusie puternica, ci una slaba, precizand ca acest lucru ar insemna agresiune si haos, potrivit unor surse din presa.

Am scapat de statutul de cea mai saraca regiune din Europa

Regiunea Nord-Est a scapat de statutul de cea mai saraca regiune din Europa, dupa cum ne-a spus Gabriela Macoveiu, director Comunicare, Cooperare si Dezvoltarea Afacerilor in cadrul ADR Nord - Est, citand ultimul barometru EUROSTAT.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )