Libnet.ro
UNICEF

05:15

VIDEO WTA Hobart: Sofia Kenin, la primul titlu din cariera/ Parcurs imaculat

Hotnews Hotnews,
 VIDEO WTA Hobart: Sofia Kenin, la primul titlu din cariera/ Parcurs imaculat

Sofia Kenin SUA/56 WTA) in varsta de 20 de ani, nu a avut probleme in finala turneului de la Hobart si a invins-o pe slovaca Anna Karolina Schmiedlova 77 WTA), scor 6-3, 6-0. Americanca trece prin cele mai bune momente ale carierei, obtinand primul titlu WTA la o saptamana dupa ce castigase primul turneu WTA de dublu, alaturi de Eugenie Bouchard, la Auckland. continuă pe Hotnews

WTA Hobart: Sofia Kenin, la primul titlu din cariera/ Parcurs imaculat

Sofia Kenin SUA/56 WTA) in varsta de 20 de ani, nu a avut probleleme in finala turneului de la Hobart si a invins-o pe slovaca Anna Karolina Schmiedlova 77 WTA), scor 6-3, 6-0. Americanca trece prin cele mai bune momente ale carierei, obtinand primul titlu WTA la o saptamana dupa ce castigase primul turneu WTA de dublu, alaturi de Eugenie Bouchard, la Auckland.

Simona Halep spune ca nu a avut dureri la spate n primul meci din 2019: E un semn bun

Simona Halep, locul I WTA, a declarat ca nu a simtit dureri la spate in primul meci din 2019, pierdut in fata australiencei Ashleigh Barty, dar a precizat ca asteapta ziua de joi, pentru a vedea cum se simte.

WTA Hobart: Irina Begu, nvinsa n sferturi de Anna Karolina Schmiedlova

Irina Begu, locul 76 WTA, a fost invinsa, miercuri, cu scorul de 7-5, 7-5, de Anna Karolina Schmiedlova din Slovacia, locul 77 WTA, in sferturile de finala ale turneului de la Hobart.

WTA Hobart: Irina Begu, n sferturi - Revenire spectaculoasa de la scorul 4-6, 2-5

Irina Begu, locul 76 WTA, s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale turneului de categorie WTA International de la Hobart.

WTA Hobart: Monica Niculescu, eliminata n semifinalele probei de dublu

Perechea Monica Niculescu/Zhaoxuan Yang Romania/China), cap de serie numarul 3, a fost eliminata, vineri, in semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de la Hobart, cu premii totale de 250. 000 de dolari.

WTA Hobart: Irina Begu si Mihaela Buzarnescu, eliminate n sferturile probei de dublu

Cuplul format din Irina Begu si Mihaela Buzarnescu a fost eliminat in sferturile probei de dublu al competitiei de la Hobart. Romancele au fost invinse de perechea Anastasia Potapova/Dayana Yastremska, scor 6-4, 7-63). Meciul a durat o ora si 30 de minute.

WTA Hobart: Monica Niculescu a cstigat duelul de dublu cu Raluca Olaru din sferturi

Perechea Monica Niculescu/Zhaoxuan Yang Romania/China), cap de serie numarul 3, a invins, miercuri, cu scorul de 6-1, 6-4, cuplul Raluca Olaru/Galina Voskoboeva Romania/Kazahstan), calificandu-se in semiginalele turneului de la Hobart.

VIDEO Alex De Minaur, campion la el acasa/ Victorie la Sydney n fata lui Andreas Seppi

Alex De Minaur 29 ATP) a castigat turneul de la Sydney, orasul sau natal, dupa ce l-a invins in finala pe italianul Andreas Seppi 37 ATP), scor 7-5, 7-65). Australianul a avut nevoie de doua ore si sase minute pentru a castiga primul titlu din cariera.

Simona Halep a pierdut primul meci din 2019

Simona Halep, locul I WTA, a fost invinsa, miercuri, cu scorul de 6-4, 6-4, de australianca Ashleigh Barty, locul 15 WTA, in turul al doilea al Sydney International, turneu de categorie Premier. Halep a fost.

CSM Bucuresti s-a chinuit la primul meci din 2019

Campioana CSM Bucuresti a castigat la mare lupta, scor 27-26, meciul disputat, joi, contra celor de la SCM Gloria Buzau, in etapa a 11-a din Liga Nationala la handbal feminin.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )