Libnet.ro
UNICEF

21:00

WTA Hobart: Sofia Kenin, la primul titlu din cariera/ Parcurs imaculat

Hotnews Hotnews,
 WTA Hobart: Sofia Kenin, la primul titlu din cariera/ Parcurs imaculat

Sofia Kenin SUA/56 WTA) in varsta de 20 de ani, nu a avut probleleme in finala turneului de la Hobart si a invins-o pe slovaca Anna Karolina Schmiedlova 77 WTA), scor 6-3, 6-0. Americanca trece prin cele mai bune momente ale carierei, obtinand primul titlu WTA la o saptamana dupa ce castigase primul turneu WTA de dublu, alaturi de Eugenie Bouchard, la Auckland. continuă pe Hotnews

VIDEO WTA Hobart: Sofia Kenin, la primul titlu din cariera/ Parcurs imaculat

Sofia Kenin SUA/56 WTA) in varsta de 20 de ani, nu a avut probleme in finala turneului de la Hobart si a invins-o pe slovaca Anna Karolina Schmiedlova 77 WTA), scor 6-3, 6-0. Americanca trece prin cele mai bune momente ale carierei, obtinand primul titlu WTA la o saptamana dupa ce castigase primul turneu WTA de dublu, alaturi de Eugenie Bouchard, la Auckland.

VIDEO Tennys adevarat! Sandgren a cstigat turneul de la Auckland, primul din cariera

Tennys Sandgren 63 ATP) a castigat turneul de la Auckland, dupa ce l-a invins in finala pe britanicul Cameron Norrie 93 ATP), scor 6-4, 6-2. Americanul a avut nevoie de o ora si 19 minute pentru a obtine primul titlu ATP din cariera.

Simona Halep spune ca nu a avut dureri la spate n primul meci din 2019: E un semn bun

Simona Halep, locul I WTA, a declarat ca nu a simtit dureri la spate in primul meci din 2019, pierdut in fata australiencei Ashleigh Barty, dar a precizat ca asteapta ziua de joi, pentru a vedea cum se simte.

Contra inaintea celui mai important an din cariera: Visez fiu pe banca nationalei la un turneu final

Selectionerul Cosmin Contra spune ca 2019 este cel mai important an din cariera lui de antrenor si ca isi doreste sa conduca nationala Romaniei spre un turneu final major.

Contra inaintea celui mai important an din cariera: Visez sa fiu pe banca nationalei la un turneu final

Selectionerul Cosmin Contra spune ca 2019 este cel mai important an din cariera lui de antrenor si ca isi doreste sa conduca nationala Romaniei spre un turneu final major.

WTA Hobart: Irina Begu, nvinsa n sferturi de Anna Karolina Schmiedlova

Irina Begu, locul 76 WTA, a fost invinsa, miercuri, cu scorul de 7-5, 7-5, de Anna Karolina Schmiedlova din Slovacia, locul 77 WTA, in sferturile de finala ale turneului de la Hobart.

WTA Hobart: Irina Begu, n sferturi - Revenire spectaculoasa de la scorul 4-6, 2-5

Irina Begu, locul 76 WTA, s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale turneului de categorie WTA International de la Hobart.

WTA Hobart: Monica Niculescu, eliminata n semifinalele probei de dublu

Perechea Monica Niculescu/Zhaoxuan Yang Romania/China), cap de serie numarul 3, a fost eliminata, vineri, in semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de la Hobart, cu premii totale de 250. 000 de dolari.

WTA Hobart: Irina Begu si Mihaela Buzarnescu, eliminate n sferturile probei de dublu

Cuplul format din Irina Begu si Mihaela Buzarnescu a fost eliminat in sferturile probei de dublu al competitiei de la Hobart. Romancele au fost invinse de perechea Anastasia Potapova/Dayana Yastremska, scor 6-4, 7-63). Meciul a durat o ora si 30 de minute.

WTA Hobart: Monica Niculescu a cstigat duelul de dublu cu Raluca Olaru din sferturi

Perechea Monica Niculescu/Zhaoxuan Yang Romania/China), cap de serie numarul 3, a invins, miercuri, cu scorul de 6-1, 6-4, cuplul Raluca Olaru/Galina Voskoboeva Romania/Kazahstan), calificandu-se in semiginalele turneului de la Hobart.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2369 seconds )