Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila cere ministrului Transportului o accelerare in proiectul drumul expres Galati-Braila

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila cere ministrului Transportului o accelerare in proiectul drumul expres Galati-Braila

Premierul Viorica Dancila i-a solicitat, vineri, ministrului Transporturilor, Razvan Cuc, sa devanseze termenul pentru lansarea licitatiei publice pentru proiectarea si executia lucrarilor de constructie. continuă pe Antena3

Viorica Dancila va cere demisia liderilor PSD care nu vor indeplini obiectivele la alegerile prezidentiale

Presedintele PSD, premierul Viorica Dancila, a declarat vineri seara, la Tulcea, ca va cere demisia tuturor presedintilor organizatiilor care nu-si vor indeplini obiectivele asumate la alegerile.

Viorica Dancila nu sustine legea prin care copiii sunt obligati sa isi intretina parintii. Ce spune despre proiectul de lege

Viorica Dancila a declarat ca nici Guvernul Romaniei si nici PSD nu sunt sustin proiectul de lege care ii obliga pe copii sa isi intretina parintii. Initiativa legislativa a fost depusa la Senat de parlamentari PSD si ALDE. Printre acestia se numara si ministrul Economiei, Niculae Badalau. Viorica Dancila: Proiectul de lege nu este sustinut .

Viorica Dancila se dezice de proiectul propriilor colegi: Guvernul si PSD nu sustin legea prin care copiii sunt obligati sa-si intretina parintii. Este opinia unor deputati

Viorica Dancila se delimiteaza de Proiectul de lege prin care copiii sunt obligati sa-si intretina parintii si bunicii Aceastaa declarat, vineri, ca nu este de acord cu proiectul de lege prin care.

Viorica Dancila isi face un departament pentru monitorizarea investitiilor: Cine nu respecta termenele pleaca acasa

Guvernul va infiinta departament pentru dezvoltarea, promovarea si monitorizarea proiectelor de investitii in infrastructura, in subordinea prim-ministrului, a anuntat miercuri premierul Viorica Dancila. Acesta sustine ca va fi urmarit fiecare mare proiect.

Viorica Dancila si Klaus Iohannis, uniti pentru un proiect foarte important. Ne vom lupta pana in ultima clipa!

Viorica Dancila si Klaus Iohannis isi unesc fortele in cadrul unui nou proiect. Ne vom lupta pana in ultima clipa pentru a obtine un portofoliu important la Bruxelles. Viorica Dancila si Klaus Iohannis, uniti pentru un proiect Prim-ministrul Viorica Dancila a declarat, in cursul zilei de ieri, ca a purtat o discute cu presedintele Klaus .

VIORICA DANCILA: Este exclus sa plec comisar european

Presedintele PSD, premierul Viorica Dancila, a exclus, vineri, o candidatura a sa pentru un post de comisar european, precizand ca a purtat discutii cu presedintele Klaus Iohannis pe tema propunerii Romaniei la Comisia Europeana si i-a cerut acestuia sa aiba o abordare comuna in privinta portofoliului pe care tara noastra il va obtine in urma negocierilor care se vor purta la Bruxelles.

VIORICA DANCILA: Presedintia romana a Consiliului UE - un succes

Presedintia Romaniei la Consiliul Uniunii Europene a fost un succes, aceasta derulandu-se intr-un context complex si dinamic, marcat de alegerile europene, dar si de evolutiile legate de Brexit, a declarat, astazi, premierul Viorica Dancila, conform unui comunicat al Guvernului.

Perle bacalaureat 2019. Un elev a mentionat-o pe Viorica Dancila in lucrarea de la proba scrisa

Bacalaureatul, ca in fiecare an, are si partea lui savuroasa: perlele, asa ca nici in 2019 nu au putut lipsi. Mai mult, elevii au venit cu paralele inedite de asa nu, dand-o exemplu pe Viorica Dancila. Perle bacalaureat 2019. Un elev a mentionat-o pe Viorica Dancila in lucrarea de la proba scrisa Un elev a .

Viorica Dancila, declaratii de ultima ora dupa intalnirea cu Maia Sandu: Romania va ramane cel mai sincer sustinator al eforturilor Republicii Moldova

UPDATEPrim-ministrul Republicii Moldova, Maia Sandu, a fost primita marti, la Palatul Victoria, de premierul Viorica Dancila. Noul lidel al social-democratilor, Viorica Dancila, a mai precizat ca Romani.

Surse: Ce ministri vor fi remaniati de Viorica Dancila. Tariceanu nu vrea sa-l schimbe pe Melescanu

Premierul Viorica Dancila a inceput evaluarea ministrilor, iar peste doua saptamani va anunta ce schimbari opereaza in Guvern. Pe lista neagra se afla Carmen Dan Interne), Razvan Cuc Transporturi) si Petre Daea Agricultura), toti trei fiind apropiati de Liviu Dragnea. Dancila ar vrea sa-l schimbe si pe ministrul de Externe Teodor Melescanu, insa liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, se opune, sustin surse politice pentru Adevarul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )