Libnet.ro
UNICEF

21:15

Vladimir Putin: Rusia ar putea utiliza capacitati militare suplimentare in Siria

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Vladimir Putin: Rusia ar putea utiliza capacitati militare suplimentare in Siria

Armata rusa nu a utilizat toate mijloacele militare in Siria si ar putea recurge la capabilitati suplimentare in caz de necesitate, avertizeaza presedintele Rusiei, Vladimir Putin, citat de agentiile de presa ruse, relateaza Reuters. continuă pe Wall-Street Ro

Rusia ar putea utiliza capacitati militare suplimentare in Siria

Armata rusa nu a utilizat toate mijloacele militare in Siria si ar putea recurge la capabilitati suplimentare in caz de necesitate, avertizeaza presedintele Rusiei, Vladimir Putin, citat de agentiile de presa ruse, potrivit Reuters. Vedem cat de eficient pilotii si agentii nostri de informatii isi coordoneaza eforturile cu Fortele terestre, cu Fortele navale, folosind cele mai moderne tipuri de armament, a declarat Vladimir Putin, sambata, referindu-se la operatiunile ruse in Siria, intr-un discurs rostit cu ocazia Zilei serviciilor de securitate.

Putin: Rusia ar putea folosi capacitati militare suplimentare in Siria

Armata rusa ar putea recurge la capabilitati suplimentare in Siria, in caz de necesitate, a avertizat presedintele Rusiei, Vladimir Putin.

Vladimir Putin: Rusia este pregatita sa-si suplimenteze capacitatile militare in Siria

Armata rusa nu a utilizat toate mijloacele militare in Siria si ar putea recurge la capabilitati suplimentare in caz de necesitate, avertizeaza presedintele Rusiei, Vladimir Putin, potrivit Reuters.

Vladimir Putin: Rusia va continua sa-si modernizeze arsenalul nuclear, in scop de disuasiune

Rusia va continua sa modernizeze arsenalul nuclear, in scop de disuasiune, afirma presedintele Vladimir Putin, dand asigurari ca Moscova nu intentioneaza sa utilizeze armament atomic si nu vrea un nou razboi mondial, caci ar genera o catastrofa globala.

Vladimir Putin spera sa nu fie nevoie de arme nucleare in Siria

Armata rusa nu a utilizat toate mijloacele militare in Siria si ar putea recurge la capabilitati suplimentare in caz de necesitate, avertizeaza presedintele Rusiei, Vladimir Putin, citat de agentiile de presa.

Vladimir Putin: Vreau sa cred ca nu va fi niciun nebun pe Terra care sa foloseasca arme nucleare

Rusia va continua sa modernizeze arsenalul nuclear, in scop de disuasiune, afirma presedintele Vladimir Putin, dand asigurari ca Moscova nu intentioneaza sa utilizeze armament atomic si nu vrea un nou razboi.

Vladimir Putin: Au fost desconspirati peste 300 de spioni in Rusia

Presedintele rus Vladimir Putin a anuntat ca in 2015 serviciile secrete au dejucat planurile pentru aproximativ 30 de atacuri teroriste si au descoperit peste 300 de spioni. Serviciile noastre de informatii au o.

Vladimir Putin vrea pace: Suntem interesati sa vedem conflictul din Ucraina solutionat cat mai rapid posibil

Rusia vrea o solutionare rapida a conflictului din estul Ucrainei, a declarat Vladimir Putin joi, in intalnirea anuala cu presa, relateaza Associated Press in pagina electronica. Suntem interesati sa vedem.

Vladimir Putin il lauda pe Donald Trump in fata a peste 1000 de jurnalisti. Reactia magnatului american nu a intarziat

Vladimir Putin il considera un om sclipitor si talentat pe principalul candidat al republicanilor la alegerile prezidentiale din SUA. Vladimir Putin a declarat recent, la finalul unei conferinte sustinute in fata.

Vladimir Putin ameninta: Orice avion turc care intra neautorizat in Siria va fi doborat!

Vladimir Putin este de parere ca doborarea bombardierului rus a fost un act inamic al Turciei pentru a face pe placul Statelor Unite. Putin nu pierde timpul si ameninta Ankara cu doborarea oricarui avion turc.

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2102 seconds )