Libnet.ro
UNICEF

20:15

Acuzatii grave la Spitalul Judetean din Focsani! O mamica a murit dupa nastere

Antena3 Antena3,
Acuzatii grave la Spitalul Judetean din Focsani! O mamica a murit dupa nastere

Acuzatii grave dupa ce o tanara din Focsani a murit la spital chiar in ziua in care a adus pe lume un copil. Familia femeii le reproseaza medicilor ca au refuzat sa-i faca cezariana, din cauza ca aceas. continuă pe Antena3

Acuzatii grave la Spitalul Judetean din Focsani! Nicoleta era supraponderala si a murit imediat dupa nastere - Medicii, acuzati ca nu au vrut sa ii faca cezariana

Acuzatii grave dupa ce o tanara din Focsani a murit la spital chiar in ziua in care a adus pe lume un copil. Familia femeii le reproseaza medicilor ca au refuzat sa-i faca cezariana, din cauza ca aceas.

O femeie a murit la putin timp dupa ce a nascut, la Spitalul judetean din Focsani Familia acuza ca medicii au refuzat sa ii faca cezariana

O femeie de 35 de ani a murit la Spitalul Judetean din Focsani, la putin timp dupa ce a nascut, iar familia ii acuza pe medici ca nu au vrut sa ii faca cezariana. Mai multe anchete sunt in desfasurare.

Digi Sport: Steliano Filip a ajuns duminica la Spitalul Judetean Constanta, transportat cu o Ambulanta

Duminica seara, la Digi Sport a ajuns informatia ca Steliano Filip, 25 de ani, este internat in spital, la Constanta, dupa ce ar fi suferit un atac de panica. in ciuda insistentelor, nu au fost aflate detalii. insa este cert ca jucatorul a ajuns duminica dupa amiaza la Spitalul Judetean Constanta, transportat cu o Ambulanta de la Spitalul Militar de Urgenta Constanta.

Ancheta la Spitalul din Focsani, dupa ce o tanara mamica a murit la scurt timp dupa ce a dat nastere unui copil perfect sanatos. Nu au vrut sa-i faca cezariana

Familia tinerei moarte acuza medicii ca au refuzat sa-i faca cezariana. La Spitalul de Urgenta din Fosani se va declansa o ancheta interna.

Ploiestiul este ingropat sub gunoaie! Rosal, acuzatii grave aduse primarului Adrian Dobre

Conducerea Rosal rupe tacerea in scandalul privind salubritatea din Ploiesti!.

Luju.ro, acuzatii grave la adresa Anei Birchall. Amenintari si interventii in dosare

Lumea Justitiei a publicat un dialog halucinant care ar fi avut loc la CSM, in sedinta din 3 iulie, atunci cand ministrul Justitiei a ridicat problema judecatorului Bogdan Mateescu, in conditiile in care.

Acuzatii grave la adresa Anei Birchall. Amenintari si interventii in dosare

Lumea Justitiei a publicat un dialog halucinant care ar fi avut loc la CSM, in sedinta din 3 iulie, atunci cand ministrul Justitiei a ridicat problema judecatorului Bogdan Mateescu, in conditiile in care.

Un adolescent de 15 ani din Iasi a murit incercand sa-si salveze prietenul de la moarte

Un adolescent de 15 ani din Iasi a murit incercand sa-si salveze prietenul de la moarte. in clipa in care a vazut ca acesta nu mai reusea sa iasa din lacul in care se scalda, baiatul s-a aruncat in apa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )