Libnet.ro
UNICEF

20:15

Atac cu cutitul in Germania: Cel putin doua persoane au fost ucise

Hotnews Hotnews,
 Atac cu cutitul in Germania: Cel putin doua persoane au fost ucise

Cel putin doua persoane au fost ucise, sambata, intr-un atac comis in Gara centrala din oraselul Iserlohn, situat in nord-vestul Germaniei, informeaza site-ul de stiri IKZ-online. de, citat de Mediafax. continuă pe Hotnews

Panica in Germania: Un individ inarmat cu un cutit a ucis cel putin doua persoane! Detalii de ultim moment

Scene de cosmar la Gara centrala din oraselul germanIserlohn! Cel putin doua persoane au fost ucise, sambata, de un individ inarmat cu un cutit. Atacatorul a fost imobilizat si retinut, la scurt tim.

Incendiu ingrozitor la Marea Neagra. Un hotel a luat foc. Sunt cel putin opt morti

Cel putin opt persoane si-au pierdut viata si 10 au fost ranite intr-un incendiu declansat in noaptea de vineri spre sambata la un hotel din Odessa, au anuntat serviciile de urgenta ucrainene, relateaza AF.

Accident grav in judetul Dolj, cu cel putin doi morti si mai multi raniti. A fost activat planul rosu de interventie FOTO

Cel putin doua persoane au murit, iar alte zece au fost ranite, dintre care doua sunt in stare grava, dupa ce un microbuz s-a rasturnat, miercuri dupa-amiaza, in dreptul localitatii doljene Pielesti.

Doua persoane au murit in accidentul de la Pielesti

Doua persoane au decedat, miercuri, in accidentul produs la Pielesti, in judetul Dolj, iar sase pers.

Bataie cu cutite intre romani, intr-o locuinta din Germania: 7 raniti

O disputa familiala a escaladat joi seara intr-o cladire rezidentiala din sud-vestul Germaniei, cel putin sapte persoane fiind ranite dupa ce au izbucnit violente intre cetateni romani, fiind folosite si cutite.

VIDEO Moscova: Un avion a lovit un stol de pescarusi dupa decolare si a aterizat fortat intr-un lan de porumb. 55 de persoane au fost ranite. UPDATE

Cel putin 55 de pasageri, inclusiv 17 copii, au fost raniti si au solicitat imgrijiri medicale dupa ce avionul in care se aflau a aterizat de urgenta pe un camp din apropiere de Moscova, a declarat pentru agentia TASS o sursa din cadrul Centrului regional pentru Dezastre, citata de Mediafax.

Microbuz rasturnat in Dolj. Doi morti si mai multi raniti. A fost activat Planul rosu de interventie

Un microbuz s-a rasturnat in afara carosabilului, miercuri, in localitatea Pielesti, din primele informatii rezultand ca 15 persoane au fost ranite, au anuntat reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de.

Inundatii fara precedent in Istanbul! Cel putin o persoana si-a pierdut viata! Imagini de cosmar (VIDEO)

Inundatii fara precedent au locin cel mai mare oras din Turcia. Strazile Istanbululuierau cuprinse de apa, sambata, si blocate de masini, iar niciun feribot nu circula dintr-o parte in alta a.

inselaciune, evaziune fiscala si fals in inscrisuri. Doua persoane trimise in judecata la Alba Iulia pentru un prejudiciu de peste 100.ooo de lei

Parchetul de pe langa Tribunalul Alba a trimis in judecata 2 persoane pentru mai multe infractiuni economice. Prejudiciul calculat se ridica la peste 100. 000 de lei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )