Libnet.ro
UNICEF

21:30

ATP Halle: Roger Federer, campion pentru a zecea oara (7-6, 6-1 cu David Goffin) - Titlul cu numarul 102 pentru elvetian

Hotnews Hotnews,
 ATP Halle: Roger Federer, campion pentru a zecea oara (7-6, 6-1 cu David Goffin) - Titlul cu numarul 102 pentru elvetian

Aflat pentru a 13-a oara in finala turneului de la Halle, Roger Federer 3 ATP) l-a invins in doua seturi pe belgianul David Goffin 33 ATP), scor 7-62), 6-1. Acest succes i-a adus elvetianului al zecelea titlu pe iarba de la Halle si trofeul cu numarul 102 al carierei. continuă pe Hotnews

ATP Halle: Roger Federer, in finala pentru a 13-a oara in cariera - Duel cu David Goffin pentru trofeu

Roger Federer 3 ATP), cap de serie numarul 1, si-a asigurat fara emotii prezenta in finala turneului de la Halle, dupa ce l-a invins pe francezul Pierre-Hugues Herbert 43 ATP), scor 6-3, 6-3. Campionul elvetian va juca in ultimul act al competitiei germane pentru a 13-a oara in cariera, urmand sa il intalneasca pe belgianul David Goffin.

Roger Federer, campion pentru a 10-a oara la Halle

Elvetianul Roger Federer a castigat petnru a 10-a oara in cariera turneul de la Halle Germania).

ATP Halle: Roger Federer s-a calificat in sferturi Elvetianul a avut probleme in fata lui Jo-Wilfried Tsonga

Roger Federer a avut probleme serioase in fata lui Jo-Wilfried Tsonga, in optimile turneului de la Halle. Francezul a rezistat pana in tiebreak in primul set, a castigat setul secund dupa ce elvetianul facuse break inca din primul game si a pus probleme si in decisiv, unde Roger a facut break-ul decisiv la scorul de 5-5. A fost 7-65), 4-6, 7-5 pentru Federer, care s-a calificat pentru a 17-a oara in sferturile competitiei din Germania. Meciul a durat doua ore si 16 minute.

Roger Federer castiga pentru a zecea oara trofeul de la Halle si bifeaza o noua borna in istoria tenisului

Duminica, in finala turneului de la Halle, Roger Federer 3 ATP) s-a impus, scor 7-6 2), 6-1, dupa doar o ora si 25 de minute, in fata belgianului David Goffin 33 ATP).

Roger Federer a castigat pentru a zecea oara la Halle si al 102-lea titlu din cariera

Elvetianul Roger Federer, nr. 3 mondial, a castigat,duminica, turneul de la Halle Germania), dupa ce a trecut in finala de belgianul David Goffin nr. 33 mondial), in doua seturi: 7-6 7-2),.

Roger Federer nu-si planifica finalul carierei: Cel mai important lucru este sanatatea. Nu vreau sa ma accidentez

La varsta de 37 de ani, jucatorul elvetian de tenis Roger Federer, nr. 3 mondial, afirma ca nu are niciun proiect precis legat de finalul carierei, multumindu-se sa-si planifice urmatoarele sase luni sau anul urmator, acordand in acelasi timp prioritate familiei sale, informeaza AFP.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3756 seconds )