Libnet.ro
UNICEF

22:00

O avere din realitate virtuala: cum au crescut doi oameni proiectul cumparat de Facebook cu miliarde de dolari

Adevărul Adevărul,
O avere din realitate virtuala: cum au crescut doi oameni proiectul cumparat de Facebook cu miliarde de dolari

Marea veste a saptamanii a fost ca Facebook a cumparat, cu doua miliarde de dolari, o companie specializata in realitate virtuala. Dincolo de reactiile primilor sustinatori, povestea acestei companii e inspirationala si puternica, este povestea a doi oameni care au vrut realitate virtuala, au visat-o si au lucrat la cel mai bun produs pentru ea. continuă pe Adevărul

Facebook cumpara cu doua miliarde dolari un start-up care a creat un dispozitiv vizual pentru realitate virtuala

Facebook mai face o achizitie, iar de data asta este un domeniu nou pentru reteaua sociala: realitatea virtuala. Compania condusa de Mark Zuckerberg achizitioneaza un tanar start-up californian numit Oculus VR care a dezvoltat un fel de ochelari de realitate virtuala pentru jocuri video. Zuckerberg spune ca tehnologia iti va permite sa asisti la cursuri fara a fi prezent in sala sau sa fii consultat de doctor fara sa te afli in fata lui.

Doi oameni au fost raniti dupa ce un tavan fals a cazut peste ei

Doi oameni au fost raniti dupa ce un tavan fals a cazut peste ei in sediul Directiei de taxe si impozite Sector 5. Cei doi au fost transportati la spital. Cel mai probabil tavanul a cazut din cauza lucrarilor .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )