Libnet.ro
UNICEF

20:15

Brasov: Doi gemeni de doua luni si jumatate au murit la cateva zile dupa ce au iesit din spital

Hotnews Hotnews,
 Brasov: Doi gemeni de doua luni si jumatate au murit la cateva zile dupa ce au iesit din spital

Procurorii din Rupea fac cercetari pentru ucidere din culpa dupa ce doi gemeni de doua luni si jumatate au murit la cateva zile de la externarea din spital. Unul dintre ei a murit acasa, iar al doilea a decedat joi la spital. continuă pe Hotnews

Tragedie in Brasov. Doi bebelusi de doua luni, frati gemeni, au murit in aceeasi zi, dar in locuri diferite

Doi frati in varsta de doua luni au murit, joi, primul deces - al baiatului - avand loc la locuinta familiei din localitatea Apata, judetul Brasov. Fetita a fost dusa ulterior la Spitalul de Copii Brasov, unde a murit la scurt timp. Politistii au deschis un dosar penal, stabilind ca gemenii fusesera internati la unitatea medicala in perioada 2-11 februarie.

Drama fara margini la Brasov. Doi gemeni, in varsta de 2 luni, decedati la scurt timp dupa ce au fost externati

Politistii din localitatea Apata efectueaza cercetari in cadrul unui dosar penal dupa ce doi gemeni, in varsta de doua luni si doua saptamani, au murit, joi, unul acasa si unul la o unitate spitaliceasca, dupa ce fusesera internati acolo, anterior, mai multe zile.

Revolta de la Ditrau. Directoarea brutariei: Nu avem de ce sa le cerem scuze localnicilor in doua luni, de cand am anuntat 3 posturi vacante, nimeni din comuna nu a venit sa se angajeze

Directoarea brutariei din Ditrau, Koll337; Katalin, spune ca a aflat din presa despre petitia celor 1. 800 de localnici, ca nu are motive sa le ceara scuze si ca nici nu va face publice documentele angajatilor din Sri Lanka, asa cum i-au cerut semnatarii petitiei. Legat de solicitarea localnicilor de a nu mai angaja straini, reprezentanta brutariei afirma ca in cele doua luni de cand a anuntat ca sunt trei locuri vacante nimeni din comuna nu a venit sa se angajeze.

Era in coma de doua luni, cand s-a trezit. A aflat insa o veste pe care nu ar fi vrut sa o auda vreodata

A fost in coma timp de doua luni, dar intr-un final s-a trezit. A aflat insa ceva ce nu si-ar fi dorit niciodata.

Un val de false alerte cu bomba submineaza Moscova de peste doua luni

Capitala rusa este de peste doua luni victima unui val de false alerte cu bomba care ii perturba administratiile, scolile si intreprinderile, sub privirea neputincioasa a autoritatilor foarte tacute, relateaza AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )