Libnet.ro
UNICEF

21:45

BRD Bucharest Open. LIVETEXT Halep - Niculescu, a doua semifinala

Adevărul Adevărul,
BRD Bucharest Open. LIVETEXT Halep - Niculescu, a doua semifinala

Romania va avea sigur o reprezentanta in finala turneului BRD Bucharest Open. Asta pentru ca de la ora 17. 00, doua conationale, Simona Halep si Monica Niculescu isi disputa cea de-a doua semifinala. Italianca Roberta Vinci este prima finalista de la BRD Bucharest Open. continuă pe Adevărul

BRD Bucharest Open. Simona Halep s-a calificat in finala, dupa ce-a invins-o pe Monica Niculescu. Primele declaratii

Simona Halep, principala favorita a turneului, s-a calificat in ultimul act de la BRD Bucharest Open, dupa ce-a invins-o in semifinala romaneasca pe Monica Niculescu. in finala, Halep o va intalni duminica, de la ora 17. 30, pe a doua favorita, italianca Roberta Vinci.

BRD Bucharest Open Simona Halep: Ca stil de joc cred ca maine cu Vinci va fi mai usor decat azi cu Niculescu

Simona Halep, favorita numarul 1 si locul 3 WTA, a declarat, sambata, dupa ce a trecut in semifinalele BRD Bucharest Open de Monica Niculescu, ca finala de duminica, in care o va intalni pe italianca Roberta Vinci, va fi mai usoara din punct de vedere al stilului de joc.

Finala BRD Bucharest Open: Simona Halep si Roberta Vinci. ISTORICUL confruntarilor dintre cele doua jucatoare

Jucatoarea Simona Halep, numarul 3 WTA, a intalnit-o pana in prezent pe italianca Roberta Vinci, adversara din finala de la BRD Bucharest Open, de cinci ori, impunandu-se in trei din aceste confruntari, conform.

FOTOGALERIE BRD Bucharest Open: Simona Halep, victorie lejera cu Lara Arruabarrena - Semifinala romaneasca cu Monica Niculescu

Simona Halep, principala favorita a turneului BRD Bucharest Open WTA), s-a calificat fara probleme in semifinale, vineri, dupa ce a dispus cu 6-3, 6-1 de Lara Arruabarrena Spania). Halep 22 ani), numarul trei mondial, a avut nevoie de doar 56 de minute pentru a se impune. In penultimul act al competitiei, Halep o va intalni pe Monica Niculescu. Vezi in articol o FOTOGALERIE cu momente din meciul Simonei.

Semifinala romaneasca la BRD Bucharest Open, Halep contra Niculescu

Dupa ce vineri Monica Niculescu s-a calificat in semifinalele de la BRD Bucharest Open, Simona Halep si-a asigurat si ea prezenta in penultimul act al competitiei, dupa ce-a trecut de spanioloaica Lara Arruabarrena.

Simona Halep, in semifinalele BRD Bucharest Open

Principala favorita a BRD Bucharest Open, Simona Halep, a invins-o, vineri, cu scorul de 6-3, 6-1, pe jucatoarea spaniola Lara Arruabarrena, locul 120 WTA, si s-a calificat in semifinalele turneului, faza in care o va intalni pe Monica Niculescu.

Simona Halep s-a calificat in sferturi de finala la BRD Bucharest Open

Principala favorita a BRD Bucharest Open, Simona Halep, locul 3 WTA, s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale competitiei. in turul doi, Halep a trecut cu scorul de 6-2, 6-4, dupa o ora si 11 minute,.

Simona Halep va juca joi, de la ora 18.00, cu Alexandra Krunici, la BRD Bucharest Open

Principala favorita a BRD Bucharest Open, Simona Halep, va juca, joi, de la ora 18. 00, pe Arena Centrala, impotriva jucatoarei Alexandra Krunici Serbia), locul 155 WTA. Partida dintre Halep si Krunici este a.

Simona Halep s-a calificat in turul doi la BRD Bucharest Open, dupa ce a invins-o pe Indy de Vroome

Principala favorita a BRD Bucharest Open, Simona Halep, s-a calificat, miercuri, in turul doi al competitiei. in primul tur, Halep a invins-o pe jucatoarea olandeza Indy de Vroome, locul 190 WTA, cu scorul de.

Simona Halep s-a calificat in turul doi la BRD Bucharest Open, cu scorul de 6-0, 6-4

Principala favorita a BRD Bucharest Open, Simona Halep, s-a calificat, miercuri, in turul doi al competitiei dotate cu premii in valoare totala de 250. 000 de euro, scrie Mediafax. in primul tur, Halep a invins-o.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2484 seconds )