Libnet.ro
UNICEF

21:30

BRD Bucharest Open. Romancele, finaliste si la dublu, dupa o surpriza

Adevărul Adevărul,
BRD Bucharest Open. Romancele, finaliste si la dublu, dupa o surpriza

Dupa calificarea Simonei Halep in ultimul act la simplu, de la BRD Bucharest Open, Romania si-a asigurat o prezenta si in finala competitiei de dublu, gratie perechii Elena Bogdan/Alexandra Cadantu beneficiare ale unui wild card) care le-au invins in semifinale pe principalele favorite. continuă pe Adevărul

Semifinala romaneasca la BRD Bucharest Open, Halep contra Niculescu

Dupa ce vineri Monica Niculescu s-a calificat in semifinalele de la BRD Bucharest Open, Simona Halep si-a asigurat si ea prezenta in penultimul act al competitiei, dupa ce-a trecut de spanioloaica Lara Arruabarrena.

Elena Bogdan si Alexandra Cadantu, in finala la dublu la BRD Bucharest Open

Perechea Elena Bogdan/ Alexandra Cadantu, beneficiara unui wild-card, s-a calificat in finala probei de dublu din cadrul turneului BRD Bucharest Open, dotat cu premii in valoare totala de 250. 000 de dolari, scrie.

Elena Bogdan si Alexandra Cadantu, in finala la dublu la BRD Bucharest Open

Perechea Elena Bogdan/Alexandra Cadantu, beneficiara unui wild-card, s-a calificat in finala probei de dublu din cadrul turneului BRD Bucharest Open, dotat cu premii in valoare totala de 250. 000 de dolari.

Elena Bogdan si Alexandra Cadantu s-au calificat in finala probei de dublu la BRD Bucharest Open

Perechea Elena Bogdan/Alexandra Cadantu, beneficiara unui wild-card, s-a calificat in finala probei de dublu din cadrul turneului BRD Bucharest Open, relateazaMediafax. Alexandra Cadantu si Elena Bogdan au.

Tenis: Perechea Cagla Buyukakcay/Karin Knapp s-a calificat in finala de dublu la BRD Bucharest Open

Perechea Cagla Buyukakcay/Karin Knapp Turcia/Italia) s-a calificat, sambata, in finala probei de dublu din cadrul turneului BRD Bucharest Open, relateaza Mediafax. Buyukakcay si Knapp au invins in semifinale, cu.

Irina-Camelia Begu a fost eliminata in sferturile de dublu, la BRD Bucharest Open

Perechea Irina-Camelia Begu/Maria Irigoyen Romania/Argentina) a ratat, vineri, calificarea in semifinalele probei de dublu din cadrul turneului BRD Bucharest Open. Cele doua au fost invinse de cuplul Cagla.

Simona Halep, iN FINALA BRD Bucharest Open, dupa ce a invins-o pe Monica Niculescu

Jucatoarea Simona Halep, cap de serie numarul 1, s-a calificat in finala turneului BRD Bucharest Open, dupa ce a invins-o, sambata, cu scorul de 6-2, 4-6, 6-1, pe sportiva Monica Niculescu, locul 68 WTA, scrie Me.

Simona Halep s-a calificat in turul doi la BRD Bucharest Open, dupa ce a invins-o pe Indy de Vroome

Principala favorita a BRD Bucharest Open, Simona Halep, s-a calificat, miercuri, in turul doi al competitiei. in primul tur, Halep a invins-o pe jucatoarea olandeza Indy de Vroome, locul 190 WTA, cu scorul de.

BRD Bucharest Open Simona Halep: Ca stil de joc cred ca maine cu Vinci va fi mai usor decat azi cu Niculescu

Simona Halep, favorita numarul 1 si locul 3 WTA, a declarat, sambata, dupa ce a trecut in semifinalele BRD Bucharest Open de Monica Niculescu, ca finala de duminica, in care o va intalni pe italianca Roberta Vinci, va fi mai usoara din punct de vedere al stilului de joc.

Halep o invinge pe Niculescu si se califica in finala BRD Bucharest Open

Jucatoarea Simona Halep, cap de serie numarul 1, s-a calificat in finala turneului BRD Bucharest Open, dupa ce a invins-o, sambata, cu scorul de 6-2, 4-6, 6-1, pe sportiva Monica Niculescu, locul 68 WTA.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2847 seconds )