Libnet.ro
UNICEF

22:30

BRD Bucuresti Open, programul zilei: Simona Halep va juca de la ora 19:00

Hotnews Hotnews,
 BRD Bucuresti Open, programul zilei: Simona Halep va juca de la ora 19:00

Monica Niculescu va evolua in primul meci al zilei de vineri de pe Terenul Central de la BRD Bucuresti Open, urmand sa o intalneasca pe slovena Polona Hercog, cap de serie numarul opt, in timp ce Simona Halep va juca impotriva Larei Arruabarrena Spania), de la ora 19. continuă pe Hotnews

BRD Bucuresti Open: Programul zilei de joi (Simona Halep va juca dupa ora 18:00)

Joi vor avea loc partide contand pentru turul doi al BRD Bucuresti Open, dupa ora 18:00 urmand sa evolueze Simona Halep, cap de serie numarul unu. Intra in material pentru a vedea programul complet al zilei.

FOTOGALERIE Simona Halep, debut perfect la BRD Bucuresti Open

Simona Halep a avut parte de un debut perfect la WTA BRD Bucuresti Open, numarul trei din clasamentul WTA trecand in doua seturi, scor 6-0, 6-4, de Indy de Vroome, din Olanda in turul intai). Meciul de pe Arena Centrala a durat o ora si 18 minute. Intra in material pentru a vedea o FOTOGALERIE cu Simona Halep la competitia bucuresteana.

FOTOGALERIE BRD Bucuresti Open: Monica Niculescu s-a calificat in semifinale

Monica Niculescu a obtinut vineri calificarea in semifinalele BRD Bucuresti Open, sportiva din Romania invingand-o pe Polona Hercog, cap de serie numarul 8. A fost 6-2, 2-6, 7-63) pentru Monica, dupa o partida care a durat doua ore si 41 de minute.

BRD Bucharest Open: primul meci, prima victorie pentru Simona Halep

Antrenament cu mult public pentru Simona Halep, care a trecut fara emotii de olandeza De Vroome, scor 6-0, 6-4, in fata a 2. 500 de spectatori. Meciul a contat pentru primul tur al BRD Bucharest Open.

Programul zilei de vineri de la BRD Bucharest Open

Jucatoarea Monica Niculescu va evolua in primul meci al zilei de vineri de pe Terenul Central, urmand sa o intalneasca pe slovena Polona Hercog, cap de serie numarul opt, in timp ce Simona Halep va juca impotriva Larei Arruabarrena Spania), de la ora 19.

Simona Halep va juca joi, de la ora 18.00, cu Alexandra Krunici, la BRD Bucharest Open

Principala favorita a BRD Bucharest Open, Simona Halep, va juca, joi, de la ora 18. 00, pe Arena Centrala, impotriva jucatoarei Alexandra Krunici Serbia), locul 155 WTA. Partida dintre Halep si Krunici este a.

Simona Halep va juca, miercuri, de la ora 17.00, la BRD Bucharest Open

Principala favorita a turneului BRD Bucharest Open, Simona Halep, va juca, miercuri, de la ora 17. 00, pe Arena Centrala, contra jucatoarei olandeze Indy de Vroome, locul 190 WTA, in primul tur al competitiei,.

Simona Halep, o noua victorie la Bucuresti. Romanca s-a calificat in sferturi de finala la BRD Bucharest Open

Principala favorita a BRD Bucharest Open, Simona Halep, locul 3 WTA, s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale competitiei dotata cu premii in valoare totala de 250. 000 de dolari, dupa ce a trecut cu scorul.

LIVE Simona Halep in optimi la Bucharest Open (18:00)

Simona Halep continua participarea la turneului WTA de la Bucuresti, joi seara, cand o intalneste de la ora 18:00 pe Alexandra Krunic din Serbia. Meciul va fi live text pe Onlinesport. ro .

LIVE Bucharest Open: Simona Halep contra Alexandra Krunic in optimi (18:00)

Simona Halep continua participarea la turneului WTA de la Bucuresti, joi seara, cand o intalneste de la ora 18:00 pe Alexandra Krunic din Serbia. Meciul va fi live text pe Onlinesport. ro .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2483 seconds )