Libnet.ro
UNICEF

22:00

Cand vor avea bucurestenii apa calda si caldura? Nicusor Dan, noul primar general al Capitalei, invitat joi, de la ora 11.00, la interviurile HotNews LIVE

Hotnews Hotnews,
 Cand vor avea bucurestenii apa calda si caldura? Nicusor Dan, noul primar general al Capitalei, invitat joi, de la ora 11.00, la interviurile HotNews LIVE

Cand vor avea bucurestenii apa calda si caldura? Care sunt masurile pe care Primaria Capitalei le va lua in urmatorul an pentru fluidizarea traficului si reducerea poluarii? Ce se intampla cu stimulentele financiare date de municipalitate in mandatul Gabrielei Firea si cu companiile municipale? Nicusor Dan, noul primar general al Capitalei, este invitat in studioul HotNews. ro, joi, de la ora 11. 00, pentru discuta despre deciziile pe care le va lua in primele luni de mandat si strategia pentru Bucuresti. Puteti adresa intrebari legate de tema interviului folosind formularul de comentarii de la sfarsitul articoluluiVor fi acceptate doar comentariile si intrebarile care respecta tema intalnirii si care contin un limbaj decent. continuă pe Hotnews

Romanii care i-au lasat pe francezi fara apa calda. Cum a fost posibil asa ceva: ce jaf uluitor

O banda de hoti din Romania si Republica Moldova a furat aproape 1,000 de centrale termice in Franta. Ei actionau pe santiere si intrau noaptea in apartamentele care nu erau date spre folosinta. Romanii i-au lasat pe francezi fara apa calda Potrivit presei franceze, un numar de 910 centrale termice au fost furate intre august .

VIDEO Imagini spectaculoase cu o conducta de apa calda care s-a spart: apa a ajuns pana la etajul 4

Imagini spectaculoase au fost filmate duminica pe o strada din Constanta. O conducta de apa calda s-a spart, iar apa a tasnit pana la etajul 4 al unui bloc.

Constanta: O conducta de apa calda a cedat. Apa a tasnit pana la etajul patru, sub ochii locatarilor (VIDEO)

O conducta veche de 45 de ani a cedat, duminica, la Constanta, iar apa calda a tasnit pana la etajul patru al blocurilor din zona, sub privirile locatarilor. Totul s-a intamplat aproape de intrarea in.

VIDEO in Constanta s-a dat drumul la apa calda... pe strada O avarie a transformat o conducta in fantana arteziana

O avarie la o conducta de apa calda de pe o strada din Constanta a transformat trotuarul in fantana arteziana. Oamenii au privit, neputinciosi, de la geam sau din fata blocului.

Horoscop miercuri 14 octombrie. Zodiile care vor avea o zi grea, din toate punctele de vedere

Pentru 14 octombrie in Horoscop se spune ca Mercurul din Scorpion devine retrograd, pregateste-te pentru ultima si cea mai transformatoare treapta din 2020! intreaga chestiune, virusul, aceasta intreaga transformare prin care treceti, a inceput cu mult inainte de sosirea noului an, in toamna anului 2019. Horoscop miercuri 14 octombrie Oamenii de stiinta confirma ca in .

Horoscopul banilor 12-18 octombrie. Zodiile care vor avea o saptamana dificila

Horoscopul banilor ne spune ca Jupiter, planeta expansiunii, se conecteaza usor cu Neptun psihic luni, 12 octombrie, pentru a treia si ultima oara in acest an. Aceasta este una dintre semnaturile anului 2020 si are un efect sedativ, optimist. Pot exista momente eureka despre ceea ce credem. Tot luni, Venus se conecteaza usor cu Mercur, .

Alerta meteo ANM. Cand vor veni ninsorile in Romania. Este oribil ce se va intampla in tara

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis noi avertismente pentru sezonul rece. Cand vor veni ninsorile in Romania si ce zone vor fi afectate prima data de fenomenele meteo? Iata prognoza meteo pentru perioada urmatoare! Alerta meteo: Cand vor veni ninsorile? Un val rece loveste Romania, iar ninsorile isi vor face aparitia mai .

Medic de la Floreasca, veste teribila pentru pacientii infectati cu COVID-19. Cand vor ramane sectiile ATI fara paturi libere

Vestile rele par sa nu se termine niciodata. Cu putin timp in urma, Radu Tincu, medic primar ATI de la Spitalul Floreasca a dezvaluit adevarul despre inceputul prapadului. Acesta avertizeaza autoritatile si cetatenii ca, in scurt timp, paturile din toate sectiile ATI din tara vor fi pline. Jumatatea lunii octombrie, perioada nefasta pentru pacientii grav .

Cum si cand vor primi statele UE banii de redresare

Tarile membre ale Uniunii Europene vor imprumuta impreuna si apoi vor cheltui 750 de miliarde de euro in urmatorii trei ani, pentru ca economiile sa iasa din cea mai profunda recesiune pe care a intalnit-o.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2285 seconds )