Libnet.ro
UNICEF

22:15

Cea mai utila aplicatie pentru calatorii: ce inseamna ca Google Translate introduce traducerea vizuala pentru romana

Adevărul Adevărul,
Cea mai utila aplicatie pentru calatorii: ce inseamna ca Google Translate introduce traducerea vizuala pentru romana

Google ne-a usurat viata cu aplicatia Translate. Acum, integreaza in aceasta o unealta foarte buna, numita Word Lens, si adauga limba romana printre cele noi. De ce este insa important asta? Pentru ca ne putem descurca in majoritatea tarilor fara nevoia unui translator. continuă pe Adevărul

Google are cea mai buna veste pentru comentatorii de pe YouTube

Putem fi de acord cu faptul ca nu utilizam Google+ cu frecventa cu care folosim alte retele sociale. Se pare ca si cei de la Google au observat acest lucru, asa ca au decis sa si actioneze in acest sens. Reprezentantii gigantului american au declarat ca vor transfera functii integrate dinGoogle+ in alte servicii Google. [] Google are cea mai buna veste pentru comentatorii de pe YouTube Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Doogee HomTom e noul smartphone cu cea mai mare baterie

Pentru ca este mult mai usor sa vinzi un telefon cu superlative absolute,Doogee HomTom este smartphone-ul cu cea mai mare baterie. intr-o perioada in care marii producatori de gadgeturi fac eforturi absurde pentru a lansa dispozitive din ce in ce mai subtiri, este imbucurator momentul in care o companie mai putin cunoscuta lupta impotriva curentului. [] Doogee HomTom e noul smartphone cu cea mai mare baterie Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Radu Tudor: Traian Basescu nu poate iesi singur pe strada. E cea mai mare umilinta

Cred ca cea mai mare umilinta pentru un om politic, pentru un om de stat care are privilegiul de a ocupa o functie importanta de-a lungul vietii sale este sa nu poata iesi singur pe strada dupa ce a.

Dupa ce a indexat Internetul, Google iti arata unde e cea mai mare poluare

Daca am sti exact care intersectii sunt cele mai poluate, am putea planta copaci sau schimba programele semafoarelor pentru a imbunatati calitatea aerului. Cei de la Google s-au gandit la aceasta problema si au gasit chiar o solutie. Gigantul american a dezvaluit ca lucreaza cu startupul Aclima de un an si jumatate, cu scopul de [] Dupa ce a indexat Internetul, Google iti arata unde e cea mai mare poluare Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cea mai cautata vedeta pe Google. Ai dat si tu search pe net?

De la Taylor Swift sau Beyonce si pana la Rihanna, Kim Kardashian ori Jennifer Lawrence, iata care dintre ele este cea mai cautata vedeta pe Google! Ai dat si tu search pe net cu numele ei? .

ASUS promite cea mai buna garantie: dispozitivul reparat si banii inapoi

ASUS Romania porneste campania Fiabilitate garantata sau primesti banii inapoi in perioada 1 august 31 decembrie 2015, iar asta aduce beneficii mari pentru tine ca utilizator. Programul anuntat de ASUS asigura orice cumparator ca isi va primi banii inapoi in cazul intampinarii vreunui defect hardware, iar in acelasi timp produsul ii va fi reparat. Compania [] ASUS promite cea mai buna garantie: dispozitivul reparat si banii inapoi Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Ti-e pofta de ceva dulce? Cea mai buna prajitura: fara faina, fara zahar si fara coacere

Ti-e pofta de ceva dulce? Iata reteta pentru cea mai simpla prajitura:NGREDIENTE 30 de grame de tarate de ovaz 260 grame de curmale o lingura de apa doi morcovi 60 de grame de migdale macinate cateva.

Moto X Style ar putea avea cea mai buna camera pe un smartphone

In mai putin de 24 de ore de lansarea Moto X Style, cei de la DxOMark au confirmat ca depaseste greii din industrie la abilitati foto. Desi abia a fost lansat, noul Moto X Style se pare ca a avut deja timp sa treaca prin laboratoarele de testare aleDxOMark pentru un test elaborat obiectiv al [] Moto X Style ar putea avea cea mai buna camera pe un smartphone Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Sinaia va avea cea mai inalta telegondola din Romania. Instalatia ajunge la 2.000 de metri

Reprezentantii Primariei Sinaia au demarat proiectul unei telegondole care sa asigure transportul turistilor de la 1. 400 de metri, altitudinea pana la care ajunge in prezent instalatia, pana la 2. 000 de metri. Investitia pentru cea mai inalta telegondola din Romania ajunge la 10 milioane de euro.

VIDEO Totul despre Spermezeu, cea mai rusinoasa comuna din Bistrita-Nasaud. Legatura dintre numele localitatii si... testosteron

Un filmulet savuros de doar trei minute postat pe YouTube explica provenienta numelui comunei Spermezeu, cea mai rusinoasa localitate din Bistrita-Nasaud. Parerea localnicilor este unanima: numele vine de la prea mult testosteron sau de la. calitatea spermei locuitorilor sai.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,198 seconds )