Libnet.ro
UNICEF

19:45

Cele mai bune incarcatoare si standuri de incarcare pentru Apple Watch

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai bune incarcatoare si standuri de incarcare pentru Apple Watch

Un Apple Watch este un gadget grozav si practic, mai ales pentru un adept al unui stil de viata activ si sanatos. Doar ca nu este de niciun folos atunci cand nu este incarcat pentru ca nu il poti folosi. Incarcatoarele si standurile de incarcare. continuă pe Wall-Street Ro

Separatoare pe E85. Una dintre cele mai bune vesti din ultima vreme

Bat soseaua spre Moldova deja de niste ani buni. Si, asa cum te-ai putea astepta de la cea mai saraca zona din tara, este legata prin relativ) cele mai proaste drumuri facute vreodata.

DIETA. Care sunt combinatiile cele mai bune pentru micul dejun

Chiar daca unii dintre noi nu tinem cont de acest lucru, cea mai importanta masa a zilei ramane micul dejun, intrucat ne ofera o treime din energia necesara pentru intreaga zi. Iata care.

Cele mai bune bancuri despre Stalin. Glumele interzise pentru care oamenii isi pierdeau viata

O multime de bancuri si anecdote cu si despre Iosif Stalin s-au pastrat de-a lungul timpului. Unele relateaza intamplari adevarate din viata celui mai temut lider al Uniunii Sovietice.

Cele mai bune bancuri cu prosti: Ioane, tu stii ce-i ala un lator?, Nu stiu, Gheorghe, de ce?, Pai a zis fecioru meu sa-i iau un cal cu lator

Prostia a fost intotdeauna un motiv de glume. in orice grup exista acel membru mai putin dotat intelectual, care este tinta tuturor glumelor. Va prezentam mai jos un calup de bancuri pe aceasta tema.

Castigatorii American Music Awards 2018: cine sunt cei mai buni cantareti americani si cele mai bune melodii

Cantareata americana Taylor Swift, in varsta de 28 de ani, este marea castigatoare a galei American Music Awards, cu patru trofee, inclusiv titlul de artistul anului.

Melania Trump se considera una dintre cele mai hartuite persoane din lume

Prima-doamna a SUA, Melania Trump, a declarat pentru ABC News ca este una dintre cele mai hartuite persoane din lume si ca exista oameni la Casa Alba in care nu are incredere.

ANOFM: Peste 2.000 de locuri de munca, cele mai multe in Spania, la cules de capsuni

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera peste 2. 000 de locuri de munca, cele mai multe oferte de angajare fiind in Spania, unde se cauta persoane pentru cules de capsuni, anunta Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

NASA - 60 de ani de calatorii spatiale este documentarul prin care Discovery rememoreaza cele mai importante momente ale explorarii spatiului

Pentru a sarbatori reusitele omului in intelegerea si explorarea spatiului cosmic, Discovery Channel difuzeaza, intre 8 si 14 octombrie, o saptamana intreaga de emisiuni si documentare care ne pot ajuta sa intelegem mai bine de unde venim, incotro ne indreptam si care e locul nostru in Univers.

AVANPREMIERA Cele mai tampite momente, de Mircea Daneliuc, a aparut in librarii

Construite dramatic pe principiul monologului interior, povestirile din volumul lui Mircea Daneliuc, Cele mai tampite momente, aparut recent la editura Polirom, constituie adevarate recitaluri actoricesti pentru celesase personaje principale. Adevarul prezinta in avanpremiera, un fragment din cartea lui Daneliuc.

Cele mai nebunesti declaratii facute de Kanye West la intalnirea cu Trump, catalogata drept un dezastru: rapperul a injurat in Biroul Oval VIDEO

Rapperul Kanye West 41 de ani) s-a intalnit cu presedintele Donald Trump 72 de ani), iar evenimentul a fost descris de presa americana drept un dezastru si unul dintre cele mai nebunesti si bizare spectacole ce a avut loc in Biroul Oval. Artistul, un fan declarat al republicanului, a facut o serie de declaratii ciudate, l-a imbratisat si l-a numit erou pe liderul de la Casa Alba si chiar a injurat.

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )