Libnet.ro
UNICEF

20:45

Citu a primit aviz de respingere in Parlament. Schimb dur de replici intre Teodorovici si Citu la finalul audierilor

Adevărul Adevărul,
Citu a primit aviz de respingere in Parlament. Schimb dur de replici intre Teodorovici si Citu la finalul audierilor

Florin Citu, propus ministru de Finante in guvernul Orban 2, a primit aviz de respingere in comisiile reunite de finante ale Parlamentului, cu 18 voturi pentru si 18 impotriva, pentru obtinerea unui aviz pozitiv fiind nevoie de o majoritate. continuă pe Adevărul

Florin Citu a primit aviz de respingere in urma audierii din Parlament (VIDEO)

UPDATE:Florin Citu a primit aviz de respingere in urma audierii din comisiile reunite de finante ale Parlamentului. Florin Citu, ministrul propus pentru portofoliul Finantelor, Florin Citu, a fost.

Florin Citu, imprumut urias la banci in ziua in care a primit aviz negativ la audierile din Parlament

Florin Citu a mai facut un imprumut urias la banci, chiar luni, in ziua in care a primit iar aviz negativ pentru un mandat de ministru de Finante, in comisiile parlamentare de specialitate.

Florin Citu a picat, din nou, la audierile din Parlament

Ministrul Florin Citu a primit aviz nefavorabil la audierile din comisiile reunite de specialitate. Controversatul ministru al Finantelor este unul dintre ministrii cu care Ludovic Orban a revenit in Parlament, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat tot pe el premier.

Nicolae Ciuca, propus pentru Ministerul Apararii in guvernul Orban 2, aviz favorabil in Parlament

Dupa o serie de audieri in comisiile reunite ale Parlamentului, Nicolae Ciuca, propus ca ministru al Apararii Nationale in guvernul Orban 2, a primit aviz pozitiv.

Schimb de replici intre Ilie Nastase si Simona Halep. A luat-o razna complet

S-a intamplat si neprevazutul! Ilie Nastase i-a aruncat bomba lui Halep, iar ea a raspuns in consecinta. De la ce au pornit discutiile intre cei doi si ce a avut sa-i reproseze fostul jucator de tenis campioanei? Schimb de replici intre Ilie Nastase si Simona Halep Simona Halep va participa in cursul saptamanii viitoare la .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )