Libnet.ro
UNICEF

20:00

CORONAVIRUS |OMS: Tulpina britanica a coronavirusului s-a extins in 70 de tari si cea sud-africana in 31

B1 B1,
CORONAVIRUS |OMS: Tulpina britanica a coronavirusului s-a extins in 70 de tari si cea sud-africana in 31

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a anuntat, miercuri, ca numarul de tari si teritorii in care se afla tulpina britanica de coronavirus se ridica la 70 la 25 ianuarie, adica cu 10 in plus fata de. continuă pe B1

OMS: Varianta britanica este prezenta in 70 de tari, iar cea sud-africana in 31 de tari

Numarul tarilor si teritoriilor in care se gaseste in prezent varianta de coronavirus depistata in Marea Britanie se ridica la 70 pe 25 ianuarie, cu 10 mai mult decat pe 12 ianuarie, a anuntat astazi Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS).

Cum arata tulpina britanica de COVID-19. Primele imagini la microscop

Au aparut primele imagini cu tulpina britanica de COVID-19. Oamenii de stiinta din Siberia au publicat imagini cu tulpina studiata la microscop.

Ce masuri au luat autoritatile in scoala din Bucuresti unde a fost depistat focarul de coronavirus cu noua tulpina britanica

Un focar cu noua tulpina de COVID-19 a izbucnit la o scoala din Bucuresti. Dupa ce noua contacti ai angajatului de la Scoala nr. 28 din Bucuresti au fost confirmati pozitiv, inca 7 persoane au fost testate po.

Andreea Moldovan, despre noile cazuri de infectare cu tulpina britanica: Doua dintre ele apartin focarului din scoala, al treilea nu este din acest focar Cate laboratoare de secventiere genetica exista acum in Romania (VIDEO)

Andreea Moldovan, secretar de stat din Ministerul Sanatatii, a facut o serie de precizari cu privire la cele trei noi cazuri de infectare cu noua tulpina de coronavirus, confirmate in Romania. Doi dintre.

inca trei cazuri de infectare cu noua tulpina a coronavirusului depistate in Romania. Bilantul a ajuns la 8 pacienti

In Romania au fost depistate inca trei cazuri de infectare cu noua tulpina a coronavirusului, a anuntat astazi Ministerul Sanatatii. in total, in Romania au fost depistati 8 pacienti infectati cu noua tu.

Medic: Secventierea pentru tulpina britanica a virusului SARS-CoV-2 este un proces laborios si costisitor

Secventierea pentru noua tulpina a virusului SARS-COV-2 este un proces laborios si costisitor. Costul e de 500 de euro, spune directorul CNSCBT din INSP, doctorul Adriana Pistol, potrivit Mediafax.

CORONAVIRUS |OMS: A doua doza a vaccinului Moderna ar trebui administrata la maxim sase saptamani

Grupul de experti in vaccinare al Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS) a declarat, marti, ca a doua doza a vaccinului anti-Covid de la Moderna poate fi administrata la o distanta de maxim sase.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )