Libnet.ro
UNICEF

18:15

Coronavirus in Romania: 11 martie, ziua cu cele mai multe cazuri de COVID-19 confirmate. Bilantul este de 47 de imbolnaviri, din care aproape jumatate in Bucuresti

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus in Romania: 11 martie, ziua cu cele mai multe cazuri de COVID-19 confirmate. Bilantul este de 47 de imbolnaviri, din care aproape jumatate in Bucuresti

Numarul cazurilor de coronavirus in Romania a ajuns la 47, ultimele 18 imbolnaviri fiind confirmate miercuri. Cel mai mare numar de cazuri este in Bucuresti - 20. Unul dintre pacienti este o doctorita de la Spitalul Gerota din Bucuresti, care a contractat boala de la fostul politist ce fusese internat la acest spital. Pana in prezent, 6 dintre pacienti s-au vindecat. ----------22:41 Alte doua cazuri de coronavirus au fost confirmate miercuri in Romania. Este vorba despre o femeie de 63 de ani si un barbat de 48 de ani din Bucuresti22:06 Al 45-lea caz confirmat de coronavirus este un barbat, de 20 de ani din Iasi. 48 Alte cinci cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate miercuri seara. Bilantul a ajuns la 44 de imbolnaviri. 20:00 Al 39-lea caz confirmat este un barbat de 52 de ani din Constanta, care sustine ca nu a calatorit si nu a intrat in contact cu o persoana infectata. continuă pe Hotnews

Mesaje de 8 Martie 2020. Cele mai frumoase Felicitari de Ziua Internationala a Femeii, pentru iubita, sotie, mama, sora, profesoara sau soacra

Suntem veriga firului de ata in fiecare lant facut din doi Ce greu cu noi femeile in viata Dar e si imposibil fara noi Cantec femeiesc, Adrian Paunescu. Azi, 8 Martie, Ziua Internationala a Femeii, mai mult ca niciodata e despre femeie. Ai mai jos cele mai frumoase felicitari pentru iubita, sotie, mama, sora, .

Cele mai multe firme romanesti nu au nicio strategie de a trece peste criza coronavirusului. De ce se tem patronii

Cele mai multe firme din Romania nu au o strategie de risc pentru situatii precum epidemia de coronavirus. O arata rezultatele unui barometru efectuat de o companie de consultanta. Potrivit rezultatelor cercetarii, peste 70% dintre cele 300 de firme chestionate se asteapta la consecinte economice negative, de la probleme de aprovizionare la cresteri de preturi si blocaj financiar.

Orasul cu cele mai multe biserici din Romania

Un oras din Romania este posesorul unui record national: este orasul cu cel mai mare numar de biserici raportat la numarul de locuitori.

Coronavirus Romania. 11 684 de persoane sunt izolate la domiciliu, in timp ce bilantul celor infectati cu COVID a ajuns la 31

Coronavirusul continua sa se raspandeasca in Romania, la aceasta ora fiind diagnosticate 31 de persoane cu COVID 19, din care 6 au fost declarate vindecate.

Wizz Air anuleaza mai multe zboruri din Germania si Spania catre Romania

Operatorul aerian Wizz Air anuleaza, miercuri, 11 martie, mai multe zboruri din Germania si Spania catre Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara in actualul context de infectari cu coronavirus, informeaza compania.

Cele mai mari evenimente amanate din cauza epidemiei: ce se intampla cu marile festivaluri

Epidemia de coronavirus afecteaza si Romania si da peste cap planurile organizatorilor de concerte si evenimente. Din acest motiv, mai multe spectacole au fost amanate sau anulate.

Israelul, Iordania si Arabia Saudita isi inchid granitele, dupa explozia cazurilor de coronavirus in regiune

Israelul, Iordania si Arabia Saudita isi inchid granitele dupa ce numarul cazurilor in regiune a depasit 8. 600, cele mai multe provenind din Iran.

Bianca Dragusanu recunoaste ca a fost inselata. A avut si are mai multe aventuri!

Binca Dragusanu a fost inselata! Vedeta a facut chiar ea marturisiri incendiare despre barbatul care in loc sa-i spuna ca nu o mai dorestei-a calcat stramb. Ce a spus blondina despre momentele in care s-a simtit tradata? Bianca Dragusanu a fost inselata Bianca a divortat pentru a doua oara ieri, 10 martie. in sfarsitul scenariul .

Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 11 martie 2020. Vremea se schimba radical

Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 11 martie 2020 anunta ca vremea se schimba radical. Se vor inregistra temperaturi peste media perioadei, iar vremea se incalzeste brusc. Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 11 martie 2020 Miercuri, vremea se anunta mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data, pentru sudul si estul tarii, dar apropiata de .

Curs BNR 11 martie 2020. Criza epidemiologica da peste cap echilibrul financiar!

BNR va emite noul curs valutar miercuri, 11 martie 2020, in jurul orei 13. Valorile principalelor valute internationale vor fi actualizate si afisate atat pe site-ul oficial al Bancii, cat si mai jos. Curs BNR 11 martie 2020 Banca Nationala a RomanieiBNR) va actualiza valoarea monedelor lumii miercuri, 11 martie 2020. Data precedenta, 6 martie, .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )