Libnet.ro
UNICEF

19:30

Coronavirus in Romania. Ludovic Orban: Avem un numar mic de persoane diagnosticate, dar trebuie sa gandim in perspectiva

Adevărul Adevărul,
Coronavirus in Romania. Ludovic Orban: Avem un numar mic de persoane diagnosticate, dar trebuie sa gandim in perspectiva

Premierul interimar Ludovic Orban a afirmat, joi seara, ca trebuie pregatite spitalele care au sectii de terapie intensa si capacitatea de a asigura tratament pentru a putea face fata unei eventuale cresteri a numarului de pacienti infectati cu noul coronavirus. continuă pe Adevărul

Coronavirus Ludovic Orban: Avem nevoie de epidemiologi ca de aer. Acesti medici trebuie gasiti si semnate contracte de colaborare

Avem nevoie de epidemiologi ca de aer, este mesajul transmis de premierul Ludovic Orban in debutul sedintei de Guvern din aceasta seara. Primul ministru spune ca acesti medici trebuie gasiti rapid, iar spitalele trebuie sa semneze contracte de colaborare cu ei, in conditiile in care unii dintre ei nu au de lucru in acest moment.

Coronavirus in Romania. Ludovic Orban: Directiile de Sanatate Publica sunt vitale in efortul pe care il facem. Nu putem avea directori in concediu medical de o luna!

Directiile de Sanatate Publica sunt sunt vitale in demersul autoritatilor de a combate raspandirea infectiilor cu noul coronavirus, astfel incat este de neacceptat ca anumiti sefi ai unor asemenea institututii sa fie in concediu medical de o luna, in plina epidemie, a afirmat premierul Ludovic Orban.

Trei angajati ai Guvernului suspecti de coronavirus. Ludovic Orban: Ca sa fie stirea completa, nu a fost guvernul!

Trei angajati din Guvernul Romaniei sunt suspecti de coronavirus. Premierul Ludovic Orban anunta ca va fi o ancheta epidemiologica la Guvern.

Coronavirus in Romania: Alerta la Guvern - se fac verificari privind persoane care ar fi intrat in contact cu femeia bolnava din Bucuresti

Grupul de comunicare strategica a anuntat ca, in contextul anchetei epidemiologice care este desfasurata in acest moment in legatura cu femeia de 42 de ani din Bucuresti confirmata cu coronavirus COVID-19) duminica, se fac verificari cu privire la posibili contacti ai persoanei din randul personalului care lucreaza in cladirea Guvernului Romaniei. Primarul Gabriela Firea a spus ca femeia este bucatareasa la Guvern, fiind suspect de coronavirus si fiul acesteia. in schimb, autoritatile centrale spun ca nu este vorba despre bucatareasa de la guvern.

CORONAVIRUS |Orban: Avem nevoie de epidemiologi ca de aer. Politia de Frontiera sa creasca vigilenta (VIDEO)

Ludovic Orban, premierul interimar, a cerut Politia de Frontiera sa creasca vigilenta la toate punctele de intrare in tara, in contextul in care am vazut inventivitatea unora dintre concetatenii.

Europarlamentarul Maria Grapini, scrisoare pentru Ludovic Orban in criza generata de coronavirus

Europarlamentarul Maria Grapini i-a adresat o scrisoare premierului interimar Ludovic Orban in care ii propune o serie de masuri urgente ce trebuie luate in calcul de Guvern, in contextul raspandirii noului coronavirus in Romania.

Ludovic Orban, apel politic catre Parlament: Sa nu se faca jocuri si calcule politice!

Ludovic Orban a facut un apel catre toate partidele parlamentare, in contextul epidemiei de coronavirus.

Ludovic Orban, videoconferinta cu premierii din mai multe tari pe tema COVID-19

Premierul in exercitiu, Ludovic Orban, a participat la o videoconferinta cu omologi din Italia, Bulgaria, Cipru, Austria, Croatia si Israel pe tema situatiei provocate de noul coronavirus.

Ludovic Orban, gafa sau greseala intentionata in conferinta de presa: Va vorbi Rafael Raed Arafat

Spiritual si glumet, premierul Ludovic Orban stie sa detensioneze o situatie critica. S-a vazut asta si la conferinta de presa din aceasta seara de la Guvern, organizata pe tema COVID-19, cand a adus la un nivel superior gafa facuta ieri de Digi 24, cand o prezentatoare l-a numit pe Raed Arafat, Rafael Nadal, ministru secretar .

Scandal in PNL! Rares Bogdan, atac dur la adresa lui Ludovic Orban: Iresponsabilitate totala

Europarlamentarul Rares Bogdan a lansat un atac dur la adresa lui Ludovic Orban, dupa ce premierul desemnat Florin Citu si-a depus mandatul inainte de votul de investitura.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )