Libnet.ro
UNICEF

19:00

COVID-19 la Real Madrid: Martin Odegaard, testat pozitiv dupa ce a fost titular cu Real Sociedad, in prima etapa din La Liga

B1 B1,
COVID-19 la Real Madrid: Martin Odegaard, testat pozitiv dupa ce a fost titular cu Real Sociedad, in prima etapa din La Liga

Mijlocasul ofensiv norvegian Martin Odegaard a fost testat pozitiv pentru COVID-19dupa partida pe care echipa la care evolueaza, Real Madrid, a disputat-o impotriva lui Real Sociedad, la San Sebastian, in. continuă pe B1

Fotbalist de la Real Madrid, depistat pozitiv la Covid-19 dupa prima etapa din La Liga

Mijlocasul ofensiv norvegian al echipei Real Madrid, Martin Odegaard, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, informeaza marca. com.

Deputatul Alin Vacaru, despre anularea carantinei in instanta: M-am intalnit cu fiul meu cu o zi inainte sa fie testat pozitiv. in trecere, am batut pumnul cu el si doamnele de la DSP au considerat ca ala este un contact (VIDEO)

Deputatul Pro Romania Alin Vacaru vine cu precizari dupa ce a obtinut in instanta ridicarea masurii carantinarii in contextul in care fiul sau a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. intr-o interventie.

Benoit Paire, lasat sa joace la Hamburg desi a fost din nou testat pozitiv la coronavirus - Cum explica ATP situatia

Francezul Benoit Paire, locul 25 ATP, a abandonat, miercuri, in primul tur al turneului de la Hamburg. El a jucat desi spune ca inaintea competitiei a fost testat pozitiv cu coronavirus, relateaza AP si LEquipe.

inca un jucator de la FCSB a fost testat pozitiv cu noul coronavirus

Inca un jucator de la FCSB a fost testat pozitiv la noul coronavirus. Conform gsp. ro, este vorba despre atacantul Alexandru Buziuc, in varsta de 26 de ani.

Pas gresit pentru Real Madrid in La Liga

Campioana Real Madrid a debutat cu o remiza in noua editie de campionat din Spania.

CORONAVIRUS |Cadre medicale din Spitalul Judetean Slatina, acuzate neglijenta in serviciu, dupa ce au refuzat tratarea unui pacient testat pozitiv

Cadrele medicale din Spitalul Judetean Slatina, judetul Olt, au fost acuzate de neglijenta in serviciu, dupa ce au refuzat tratarea unui pacient internat cu noul coronavirus, care a inceput sa manifeste dureri pu.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2635 seconds )