Libnet.ro
UNICEF

20:00

Danubius Hotels a investit 7 milioane de euro in modernizarea Hotelului Bradet, clasificat acum la 4 stele

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Danubius Hotels a investit 7 milioane de euro in modernizarea Hotelului Bradet, clasificat acum la 4 stele

Grupul ungar Danubius Hotels a investit 7 milioane euro in modernizarea hotelului Bradet din Sovata, judetul Mures, care este acum inclus in categoria de lux patru stele superior si a fost redenumit Danubius Health Spa Resort Bradet. continuă pe Ziarul Bursa

OMV Petrom a investit 600 de milioane de euro in modernizarea rafinariei Petrobrazi

OMV Petrom a finalizat programul de modernizare a rafinariei Petrobrazi, de langa Ploiesti, derulat in perioada 2010-2014 si care a necesitat investitii de aproximativ 600 de milioane de euro, fondurile totale alocate de la privatizare, din 2004, ridicandu-se la 1,1 miliarde de euro.

Modernizarea Hotelului Bradet, costuri de 7 mil. euro; Complexul a fost redenumit si clasificat la 4 stele

Grupul ungar Danubius Hotels a alocat fonduri de 7 milioane de euro in modernizarea hotelului Bradet din Sovata, judetul Mures. Complexul este acum inclus in categoria de lux patru stele superior si a fost redenumit Danubius Health Spa Resort Bradet.

Dealerii BMW din Romania fac investitii totale de doua milioane euro pentru modernizarea service-urilor

BMW implementeaza in Romania BMW Advanced Body Repair, prin investitii totale ale dealerilor care se ridica la doua milioane euro. Programul BMW Advanced Body Repair presupune noi echipamente si tehnici de reparare a masinilor, mai rapid, la preturi mai reduse si pastrand standardele inalte ale producatorului auto german.

Noi extrageri la Loto. Report de peste 5,5 milioane euro la Loto 6/49

Loteria Romana organizeaza, duminica, noi extrageri pentru jocurile Loto 6/49, Loto 5/40, Joker, Noroc, Noroc Plus si Super Noroc. Premiul cel mare la Loto 6/49 este de 5,5 milioane euro la Loto 6/49, iar la Joker report istoric de peste 3,4 milioane euro la Joker. Extrageri duble laLoto 6/49, Joker si Loto 5/40 cu ocazia aniversarii a 108 ani de activitate.

Numerele extrase la Loto. Report de peste 5,5 milioane euro la Loto 6/49

Loteria Romana a organizat, duminica, noi extrageri pentru jocurile Loto 6/49, Loto 5/40, Joker, Noroc, Noroc Plus si Super Noroc. Premiul cel mare la Loto 6/49 este de 5,5 milioane euro la Loto 6/49, iar la Joker se inregistreaza un report istoric de peste 3,4 milioane euro. Extrageri duble laLoto 6/49, Joker si Loto 5/40 cu ocazia aniversarii a 108 ani de activitate.

Tara noastra va primi 442,5 milioane euro pentru ajutoare sociale

Ministerul Fondurilor Europene MFE) a trimis Comisiei Europene Programul Operational Ajutorarea Persoanelor Dezavantajate 2014 - 2020, unde Romania beneficiaza de 442,5 milioane euro, potrivit unui comunicat remis, azi, redactiei.

Greva pilotilor Air France va aduce companiei pierderi de cel putin 10 milioane euro pe zi

Greva pilotilor de la Air France, care este programata sa se desfasoare pe parcursul saptamanii viitoare, va aduce pierderi cuprinse intre 10 si 15 milioane euro pe zi companiei aeriene, informeaza The Wall.

Dealerii BMW au investit 2 MIL. euro pentru a injumatati costul reparatiilor in service

Reteaua BMW Group Romania a facut investitii de 2 milioane de euro in programul BMW Advanced Body Repair, care va reduce in unele cazuri costul reparatiilor la jumatate si de 5 ori in cazul masinilor avariate de grindina.

Lichiditate de peste 10,7 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 47. 310,40 lei 10. 856,96 euro).

EximBank finanteaza cu trei milioane euro grupul Aquila

EximBank a incheiat un acord financiar cu companiile Aquila Part Prod Com si Seca Distribution, parte a grupului Aquila, activant pe piata locala de servicii de distributie a bunurilor de larg consum, prin care banca ofera o finantare de trei milioane de euro societatilor, arata un comunicat remis astazi redactiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )