Libnet.ro
UNICEF

20:00

Darius Valcov a fost numit consilier de stat in aparatul de lucru al premierului Viorica Dancila

Hotnews Hotnews,
 Darius Valcov a fost numit consilier de stat in aparatul de lucru al premierului Viorica Dancila

Darius Valcov a fost numit in functia de consilier de stat in cadrul aparatului propriu de lucru al prim ministrului, potrivit unei decizii semnate de premierul Viorica Dancila si publicata marti in Monitorul Oficial. continuă pe Hotnews

Darius Valcov a fost numit consilier de stat in aparatul de lucru al premierului Viorica Dancila

Fostul primar din Slatina Darius Valcov, trimis in judecata in doua dosare de coruptie, a fost numit consilier de stat in aparatul propriu al prim-ministrului, potrivit News. ro.

Darius Valcov, numit consilier de stat in aparatul de lucru al premierului Viorica Dancila

Fostul primar din Slatina Darius Valcov, trimis in judecata in doua dosare de coruptie, a fost numit consilier de stat in aparatul propriu al prim-ministrului.

PRIMA NUMIRE a noului premier! Darius Valcov este mana dreapta a Vasilicai Dancila

Viorica Dancila l-a numit pe Darius Valcov in functia de consilier de stat in aparatul propriu de lucru. Decizia, semnata de noul prim-ministru, a fost contrasemnata de secretarul general al.

Darius Valcov, desemnat consilier al premierului Dancila

Darius Valcov a fost numit in functia de consilier de stat in Guvernul Dancila. Documentul a fost publicat in Monitorul Oficial si este semnat de Viorica Dancila. Decizia este.

Eugen Teodorovici, despre relatia cu creierul programului de guvernare PSD, Darius Valcov, si rolul pe care il va juca in Ministerul de Finante (VIDEO)

La finalul audierilor din comisia parlamentara, Eugen Teodorovici a raspuns in fata jurnalistilor mai multor intrebari privind relatia pe care o are cu Darius Valcov, cel considerat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )