Libnet.ro
UNICEF

18:00

Declaratiile profesorului din Oradea, dupa ce s-a ales cu dosar penal. Am prezentat doar realitatea in care ne aflam

B1 B1,
Declaratiile profesorului din Oradea, dupa ce s-a ales cu dosar penal. Am prezentat doar realitatea in care ne aflam

Profesorul de arte martiale de la Liceul cu program Sportiv Bihorul din Oradea care a ajuns cunoscut la nivel national dupa ce a protestat in scoala, alaturi de elevi, filmandu-se cu masca de clovn in. continuă pe B1

ISJ Bihor, denunt penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor in cazul profesorului din Oradea, care s-a filmat protestand impotriva mastii de protectie

Inspectoratul Scolar Judetean Bihor a luata la cunostinta interventia regretabila a cadrului didactic din Oradea, care a protestat in timpul orelor impotriva purtarii mastii. ISJ a cerut liceului din.

Profesorul cu masca din Oradea isi mentine acuzatile: Ne obliga sa fim ca niste animalute in tarc

Gestul protestatar al profesorului Nelu Sandu Pop din Oradea care s-a filmat alaturi de elevi cu masti de clovn pe fata, continua sa suscite interesul opiniei publice. Chiar daca a fost criticat inclusiv de presedintele Iohannnis, dascalul isi mentine opinia ca in salile de curs este inutil ca elevii si profesorii sa poarte masca.

Orban, despre profesorul care nu e de acord cu purtatul mastilor: Trebuie sa paraseasca invatamantul

Profesorul de sport din Oradea care a pledat, in sala de clasa, alaturi de elevi, pentru proteste fata de purtarea mastilor, trebuie dat afara din invatamant, a declarat miercuri premierul Ludovic Orban.

Un profesor din Oradea face apel la protest fata de restrictiile din scoli: Stam precum animalutele in tarc

Un profesor de arte martiale de la Liceul Sportiv din Oradea este de-a dreptul revoltat de masurile impuse de autoritati in vederea combateriiraspandirii noului coronavirus de tip SARS-CoV-2. Barbatul a sim.

VIDEO Un profesor de Lupte din Oradea face apel la protest fata de masurile anti-Covid din scoli: Stam precum animalutele in tarc

Un profesor de Lupte de la Liceul cu Program Sportiv Bihorul din Oradea s-a filmat pe el si pe elevii sai, in sala de clasa, cu masti de clovn, si a pledat pentru proteste fata de purtarea mastilor si masurile luate de guvern pentru limitarea raspandirii coronavirusului in scoli. De asemenea, el a facut trimitere la George Simion, presedintele partidului AUR.

Interlopul Anaser Duduianu, saltat de mascati in Anglia: Acesta fugise din tara dupa moartea lui Emi Pian (VIDEO)

Unul dintre cei mai de temut membri ai clanului Duduianu a fost retinut in Marea Britanie. Anaser Duduianu a fost prins dupa o incaierare violenta in strada, cu alti interlopi.

Un politist din Constanta s-a stins din viata dupa doua saptamani de la accidentul suferit: Ne-a demonstrat ce inseamna sa lupti

Un politist din Constanta, Alin Roseanu, s-a stins din viata dupa doua saptamani de suferinta. Tanarul in varsta de 21 ani, originar din Motru, a murit la spital in urma unui accident de masina.

Lukasenko a pus tunurile cu apa pe protestatarii din Belarus dupa ce si-a luat in primire al 6-lea mandat prezidential

Statele Unite au anuntat, miercuri seara, ca nu-l recunosc pe Aleksandr Lukasenko in calitate de presedinte legitimal Belarusului. in paralel, fortele de ordine din Minsk au folosit tunurile cu apa impotriva protestatarilor, care s-au adunat in numar de cateva mii in zona centrala a capitalei, in aceeasi zi in care presedintele Aleksandr Lukasenko a depus juramantul pentru al 6-lea mandat prezidential.

Un copil care suferea de autism a fost impuscat de politistii din SUA, dupa ce a facut o criza (VIDEO)

Un copil in varsta de 13 ani din statul american Utaha fost impuscat de mai multe ori de catre politisti, dupa ce mama sa a cerut ajutorul acestoradeoarece baietelul facuse o criza, suferind de.

Sofer trimis in judecata pentru ucidere din culpa, dupa ce a provocat un accident mortal pe DN 6

Procurorii din cadrul Sectiei de urmarire penala si criminalistica a Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie au dispus trimiterea in judecata a unui sofer care, in urma cu mai bine de.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2362 seconds )