Libnet.ro
UNICEF

22:30

Dezbatere Historia, la Adevarul Live: 70 de ani de la batalia de la Targu Frumos. De ce se studiaza la West Point?

Adevărul Adevărul,
Dezbatere Historia, la Adevarul Live: 70 de ani de la batalia de la Targu Frumos. De ce se studiaza la West Point?

In luna aprilie a anului 1944 au avut loc o serie de atacuri ale Armatei Rosii in zona Targu-Frumos, cu scopul de a captura un important sector strategic, pentru a avea de unde lansa ofensiva de vara in Romania. Atacurile se pot incadra in ofensiva Uman-Botosani sau in prima ofensiva Iasi - Chisinau. Fortele germano-romane s-au aparat cu succes in decursul lunii aprilie si mai. continuă pe Adevărul

Dezbatere Historia, de la ora 11.00: 70 de ani de la batalia de la Targu Frumos. De ce se studiaza la West Point?

In luna aprilie a anului 1944 au avut loc o serie de atacuri ale Armatei Rosii in zona Targu-Frumos, cu scopul de a captura un important sector strategic, pentru a avea de unde lansa ofensiva de vara in Romania. Atacurile se pot incadra in ofensiva Uman-Botosani sau in prima ofensiva Iasi - Chisinau. Fortele germano-romane s-au aparat cu succes in decursul lunii aprilie si mai.

Dezbatere despre noile manuale si varianta lor digitala, la Adevarul Live de la ora 13:00

Astazi, de la ora 13:00, vom dezbate in studioul Adevarul Live situatia noilor manuale, care vor ajunge pe bancile scolilor din septembrie 2014 impreuna cu varianta lor digitala. Ministerul Educatiei a lansat, saptamana trecuta, licitatia pentru acestea, insa editurile vor avea la dispozitie in jur de sase saptamani pentru realizarea lor, in loc de sase luni, cat au cerut editorii.

Adevarul Live, ora 13.00: 10 ani de la revoltele din Kosovo. Ce inseamna precedentul balcanic in ecuatia Rusia-Crimeea

Cazul regiunii Kosovo, pe care Romania nu o recunoaste ca stat, a fost adus in discutie ca precedent, inca de la izbucnirea crizei din Crimeea. Generalul Teodor Frunzeti, fost sef al Statului Major Terestru, si jurnalistul Mihai Ursu vor discuta incepand cu ora 13. 00, intr-o noua editie Adevarul Live, despre revoltele din Kosovo din martie 2004, precum si despre comparatia Kosovo - Crimeea.

Adevarul Live, de la ora 15.00, cu fotograful Cosmin Bumbut, despre invazia imaginii in lumea contemporana si statutul fotografiei azi

Vineri, de la ora 15, la Adevarul Live, Mircea Vasilescu il are ca invitat pe fotograful Cosmin Bumbut. A publicat primele fotografii in Dilema cu mai bine de 20 de ani in urma, a facut fotografii de moda, a avut expozitii, a publicat albume.

Monica Anghel, test de sinceritate, miercuri la 11.00, la Adevarul Live

Fire versatila, cantareata, actrita si prezentatoare radio si TV, Monica Anghel 42 de ani) a incercat de-a lungul timpului diverse ipostaze. De la piesele-hit la scenetele umoristice, artista vorbeste despre traiectoria sa profesionala si reusitele personale, miecuri, la Adevarul Live.

Monica Anghel, test de sinceritate, la Adevarul Live

Fire versatila, cantareata, actrita si prezentatoare radio si TV, Monica Anghel 42 de ani) a incercat de-a lungul timpului diverse ipostaze. De la piesele-hit la scenetele umoristice, artista a vorbit despre traiectoria sa profesionala si reusitele personale, miecuri, la Adevarul Live.

Monica Anghel, la Adevarul Live: Foarte multi oameni spun ca sunt increzuta, de fapt, sunt foarte emotiva

Fire versatila, cantareata, actrita si prezentatoare radio si TV, Monica Anghel 42 de ani) a incercat de-a lungul timpului diverse ipostaze. De la piesele-hit la scenetele umoristice, artista a vorbit despre traiectoria sa profesionala si reusitele personale, miecuri, la Adevarul Live.

Comunistii se intorc! Cine sunt, ce fac si ce vor noii tovarasi? Taximetristul de la carma PCR, la Adevarul Live, de la ora 15.00

La mai bine de 24 de ani de la Revolutie, o mana de tovarasi de toate varstele incearca sa resusciteze Partidul Comunist Roman. Sunt noii exploatatori ai nostalgiei romanilor pentru perioada de trista amintire. Petre Ignatencu, cetatean roman, presedintele Noului Partid Comunist Roman, explica, la Adevarul Live, cum poate reincepe revolutia contiuna.

VIDEO Adevarul Live: 10 ani de la revoltele din Kosovo. Ce inseamna precedentul balcanic in ecuatia Rusia-Crimeea

Cazul regiunii Kosovo, pe care Romania nu o recunoaste ca stat, a fost adus in discutie ca precedent, inca de la izbucnirea crizei din Crimeea. Generalul Teodor Frunzeti, fost sef al Statului Major Terestru, si jurnalistul Mihai Ursu discuta , la Adevarul Live, despre revoltele din Kosovo din martie 2004, precum si despre comparatia Kosovo - Crimeea.

Diana Bart, la Adevarul Live: Pasiunea pentru gatit o am de la mama

Nu exista dragoste mai sincera decat dragostea pentru mancare, spunea George Bernard Shaw. Oameni simpli, celebritati, scriitori, cu totii impartasesc aceasta pasiune, iar Diana Bart, prezentatoarea emisiunii Click! Pofta buna!, de la Prima TV, se numara printre vedetele indragostite de mancare. Pasionata de gastronomie, Diana Bart a venit la Adevarul Live pentru a vorbi despre arta culinara si emisiunea pe care o prezinta.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )