Libnet.ro
UNICEF

01:05

Donatie de echipamente medicale pentru Spitalul Judetean din Galati

România Liberă România Liberă,
Donatie de echipamente medicale pentru Spitalul Judetean din Galati

Combinatul siderurgic ArcelorMittal Galati a donat echipamente medicale moderne pentru patru sectii din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Sf. Apostol Andrei Galati, a anuntat ieri directorul de comunicare al companiei, Dorian Dumitrescu. continuă pe România Liberă

Acuzatii de malpraxis la Spitalul Judetean din Alexandria: Copil mort de la o fractura, lauza trimisa prea tarziu la Bucuresti

Cea mai mare unitate spitaliceasca din Teleorman nu a fost ferita in ultimii ani de scandaluri de malpraxis. in 2011, un baiat de 11 a murit din cauza unei fracturi tratata la Spitalul Judetean de Urgenta din Alexandria. in 2014, o tanara de 37 de ani care a nascut la spitalul din Alexandria a murit din cauza complicatiilor la o unitate din Bucuresti, unde a ajuns prea tarziu. Anchetele deschise nu s-au soldat cu sanctiuni.

FOTO ArcelorMittal Galati doneaza echipamente medicale de ultima generatie Spitalul Clinic de Urgenta

ArcelorMittal Galati continua sa sprijine comunitatea locala dezvoltand proiecte de sanatate axate pe imbunatatirea calitatii serviciilor medicale oferite de unitatile locale. Compania a donat echipamente medicale moderne pentru patru sectii din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Sf. Apostol Andrei Galati: Unitatea Primire Urgente Cod Rosu, Anestezie si Terapie Intensiva, Chirurgie Plastica si Reparatorie si sectia de Ortopedie.

Sanatate cu iz penal la Spitalul Judetean de Urgenta Slobozia. Procurorii cerceteaza angajari ilegale, numiri in functii suspecte, dar si un caz de malpraxis

In ultimul an, Spitalul Judetean de Urgenta Slobozia a devenit tinta organelor penale. Inspectoratul Teritorial de Munca Ialomita a sesizat procurorii locali dupa ce a descoperit ca mai multe asistente au fost angajate ilegal. Aceiasi anchetatori s-au sesizat din oficiu dupa ce presa a relatat despre moartea suspecta a unui bebelus. Pe fir a intrat si DNA care verifica modul in care au fost schimbati sefii unitatii.

O saptamana de sarbatoare pentru studentii basarabeni din Galati

Timp de sapte zile, studentii basarabeni si bucovineni din Galati vor fi angrenati in mai multe activitati organizate in cadrul Festivalului Zilele Basarabiei, ajuns deja la a XIV-a editie.

Ministrul Mediului, pregatit sa intervina pentru orice barza din Romania

Ministrul Mediului este pregatit sa intervina pentru orice barza din Romania. Asigurarea vine dupa ce Gratiela Gavrilescu a semnat un ordin, care a trecut pe la mai multe institutii, pentru mutarea unui cuib de b.

Un barbat din Buzau a ramas fara penis, din cauza unor asistente din Spitalul Judetean care i-au montat gresit o sonda

Un barbat de 55 de ani, din Buzau, acuza personalul medical din cea mai mare unitate spitaliceasca din judet ca l-a nenorocit pe viata. Omul a ramas fara penis, dupa ce a cangrenat, ca urmare a unor manevre medicale gresite. Povestea omului a inceput in noiembrie anul trecut, cand barbatul s-a prezentat Unitatea de Primire Urgente, prezentand simptomele unei insuficiente renale.

Spitalul Judetean Mehedinti ar putea plati 2 milioane de euro pentru doua cazuri de malpraxis. Un tanar a ramas fara un picior, o femeie a murit in urma unui chiuretaj

In primul caz familia unei femei, care a decedat in urma unui chiuretaj efectuat de un ginecolog severinean, cere daune morale in valoare de 1 milion de euro. Un alt milion de euro este cerut si de un tanar care a ramas fara un picior din cauza unui chirurg care nu ar fi intervenit la timp.

Contract de 27 mil. euro pentru modernizarea unui drum judetean din Satu Mare

Consiliul Judetean Satu Mare vrea sa contracteze lucrari de modernizare a drumului judetean DJ) 193A, pe o lungime totala de aproape 50 de kilometri, iar proiectul are o valoare estimata la 122,6 milioane lei 27,7 milioane euro), cu TVA, relateaza.

Licentele pentru transport, atribuite de Consiliul Judetean din Mures

Consilierii judeteni din Mures se vor reuni pe data de 26 martie pentru a decide asupra atribuirii licentelor pentru serviciul de transport public judetean. Este vorba de transportul asigurat prin curse rutiere regulate.

FOTO. Sediu nou pentru spitalul Ponderas: salile de operatie si rezerve ca in filme

Incepand cu ianuarie 2015, spitalul Ponderas, singurul Centru de Excelenta in chirurgie metabolica din estul Europei, s-a mutat intr-un sediu modern din nordul Capitalei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )