Libnet.ro
UNICEF

20:45

Dosarul Romgaz: Ioan Niculae, inainte de audierea la DIICOT: Romania consuma doar o treime din gazele exploatate. Daca nu se consuma gazul, riscam o explozie cu multi morti

România Liberă România Liberă,
Dosarul Romgaz: Ioan Niculae, inainte de audierea la DIICOT: Romania consuma doar o treime din gazele exploatate. Daca nu se consuma gazul, riscam o explozie cu multi morti

Omul de afaceri Ioan Niculae a declarat miercuri la intrarea in sediul DIICOT, unde este audiat in dosarul Romgaz-Interagro, ca Romania consuma doar o treime din gazele exploatate si daca nu s-ar fi consumat gazele acumulate, ar fi existat riscul de explozii, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

UPDATE. Dosarul ROMGAZ. Ioan Niculae, vicepresedintele ANRE si functionari publici, audiati la DIICOT. Procurorii au extins sechestrul pe averea omului de afaceri

Noi audieri au loc, miercuri, in dosarul ROMGAZ. Omul de afaceri Ioan Niculae si fosta sotie au fost chemati la DIICOT. Anchetatorii au extins sechestrul pe averea lui Niculae. Sunt asteptati si functionari publici la audieri, dar si un fost secretar de stat din cadrul Ministerului Economiei.

UPDATE. EXCLUSIV. Dosarul ROMGAZ. Ioan Niculae, vicepresedintele ANRE si functionari publici, audiati la DIICOT. Procurorii au extins sechestrul pe averea omului de afaceri

DIICOT a extins sechestrul asigurator in dosarul in care sunt urmariti Ioan Niculae si sotia sa, Domnita, alaturi de functionari ai statului, pentru constituire de grup de criminalitate organizata, spalare de bani, sustragere de sub sechestru si abuz in serviciu pentru prejudicierea ROMGAZ.

UPDATE. EXCLUSIV. Noi sechestre in dosarul ROMGAZ. Ioan Niculae, vicepresedintele ANRE si functionari publici, audiati la DIICOT.

DIICOT a extins sechestrul asigurator in dosarul in care sunt urmariti Ioan Niculae si sotia sa, Domnita, alaturi de functionari ai statului, pentru constituire de grup de criminalitate organizata, spalare de bani, sustragere de sub sechestru si abuz in serviciu pentru prejudicierea ROMGAZ.

Dosarul Romgaz. Ioan Niculae si fosta sotie a acestuia, audiati de procurori

Ioan Niculae, patron Interagro, s-a prezentat la sediul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) pentru a fi audiat in dosarul Romgaz in care este acuzat ca ar fi cumparat gaze ieftine de la stat. Si fosta sotie a acestuia a ajuns la DIICOT pentru a fi audiata.

Omul de afaceri Ioan Niculae, audiat la DIICOT in dosarul ROMGAZ: Este acuzat de sustragere de sub sechestru (VIDEO)

Omul de afaceri Ioan Niculae a mers, mietrcuri, la sediul DIICOT, pentru a fi audiat in dosarul ROMGAZ, relateazaB1 TV. Niculae, care este urmarit penal pentru spalare de bani, este acuzat acum de sustragere de.

Fosta sotie a omului de afaceri Ioan Niculae, audiata la DIICOT in dosarul Romgaz

Fosta sotie a lui Ioan Niculae este audiata, miercuri dimineata, la sediulDIICOT, in dosarulRomgaz, transmite B1 TV. Aceasta nu a dat nicio declaratie la sosirea la DIICOT, fiind urmarita penal.

Ioan Niculae, audiat la DIICOT: Nu am facut nimic ilegal; daca nu se consumau gazele, exista riscul de explozii

Ioan Niculae a precizat miercuri la sediul DIICOT, unde este audiat in dosarul Romgaz-Interagro, ca nu a facut nimic ilegal si ca daca nu s-ar fi consumat gazele, ar fi existat riscul de explozii, precizand ca Romania consuma doar o treime din totalul.

Dosarul ROMGAZ. Omul de afaceri Ioan Niculae si fosta sotie, audiati la DIICOT. Niculae: Nicio treime din gazele pe care le producem astazi nu le consumam

Noi audieri au loc, miercuri dimineata, in dosarul ROMGAZ. Omul de afaceri Ioan Niculae si fosta sotie au fost chemati la DIICOT, informeaza B1tv. Fosta sotie a omului de afaceri nu a dat nicio declaratie la sosirea la DIICOT, fiind urmarita penal alaturi de fiica sa si o cunoscuta a lui Ioan Niculae in acest dosar. Sunt asteptati si functionari publici la audieri, dar si un fost secretar de stat din cadrul Ministerului Economiei.

Audieri in Dosarul ROMGAZ. Fosta sotie a lui Ioan Niculae, la DIICOT

Noi audieri au loc, miercuri dimineata, in dosarul ROMGAZ. Fosta sotie a lui Ioan Niculaeeste audiata la DIICOT, informeaza B1tv. Aceasta nu a dat nicio declaratie la sosirea la DIICOT, fiind urmarita penal alaturi de fiica sa si o cunoscuta a lui Ioan Niculae in acest dosar. Sunt asteptati si functionari publici la audieri, dar si un fost secretar de stat din cadrul Ministerului Economiei.

DIICOT: Ioan Niculae, audiat din nou in dosarul Romgaz

Omul de afaceri Ioan Niculae si fosta sotie, Domnita, au fost audiati in aceasta dimineata la DIICOT, in dosarul Romgaz.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2497 seconds )