Libnet.ro
UNICEF

21:30

Episodul Rosca Stanescu e incheiat, l-am asigurat pe Ponta ca are sprijinul nostru

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Episodul Rosca Stanescu e incheiat, l-am asigurat pe Ponta ca are sprijinul nostru

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat, ieri, ca el considera episodul Sorin Rosca Stanescu incheiat si ca l-a asigurat pe premierul liderul PSD Victor Ponta de tot sprijinul liberalilor, constructia proiectului USL mergand mai departe. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO Crin Antonescu: Episodul Rosca Stanescu e incheiat. L-am asigurat pe Ponta ca are sprijinul nostru

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sambata, ca el considera episodul Sorin Rosca Stanescu incheiat si ca l-a asigurat pe premierul si liderul PSD Victor Ponta de tot sprijinul liberalilor, iar constructia proiectului USL merge mai departe, transmite Mediafax.

Antonescu: Episodul Rosca Stanescu e incheiat.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sambata, ca el considera episodul Sorin Rosca Stanescu incheiat si ca l-a asigurat pe premierul si liderul PSD Victor Ponta de tot sprijinul liberalilor, iar constructia proiectului USL merge mai departe, scrie Mediafax. Episodul Sorin Rosca Stanescu este unul incheiat, despre care s-a spus din toate partile si cu toate nuantele tot ce trebuia spus. Noi v-am descris si cred ca a facut-o si Victor Ponta si au facut-o si alti colegii de ai nostri pe .

Mircea Ionescu Quintus, la RFI: Rosca Stanescu a devenit parlamentar prea repede; Ponta sa nu ne spuna ce sa facem!

Senatorul Sorin Rosca Stanescu risca sa fie exclus, daca nu-si revine, spune, intr-un interviu la RFI, presedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus. El considera ca SRS a devenit prea repede parlamentar si a ramas cu mentalitatea de ziarist patron. Quintus afirma ca premierul Victor Ponta nu poate sa le spuna liberalilor ce trebuie sa faca.

Crin Antonescu: Episodul Sorin Rosca Stanescu este incheiat. L-am asigurat pe premier de tot sprijinul liberalilor

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sambata, ca el considera episodul Sorin Rosca Stanescu incheiat si ca l-a asigurat pe premierul si liderul PSD Victor Ponta de tot sprijinul liberalilor, iar cons.

UPDATE Ultimatum dat de Ponta liberalilor: Astept pana luni sa existe o delimitare clara din partea PNL in cazul senatorului Rosca Stanescu/ Antonescu: Nu suntem in situatia de a ne da ultimatumuri/ Rosca Stanescu isi cere scuze

Victor Ponta a solicitat joi Partidului National Liberal sa actioneze in cazul atacului senatorului Sorin Rosca Stanescu la adresa PSD, precizand ca asteapta pana luni sa existe o delimitare clara. ) Altfel, imi pare rau, dar nu cred ca putem sa gasim o solutie pozitiva, a declarat premierul. Ponta a mai afirmat ca, in opinia sa, aceasta este cea mai mare criza pe care o are USL de la formare. UPDATE Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat joi seara ca social-democratii si liberalii nu sunt in situatia de a-si da ultimatumuri unii altora, iar PNL a hotarat in Biroul Politic National ce a avut de hotarat. UPDATE 2 Sorin Rosca Stanescu isi cere scuze pentru afirmatiile facute la adresa partenerilor de alianta.

Antonescu, despre ultimatumul lui Ponta: Nu facem un nou acord USL special pentru Rosca Stanescu.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi seara, ca PNL a luat deja deciziile pe care le avea de luat si ca situatia tensionata din USL privindu-l pe Sorin Rosca Stanescu nu se rezolva prin ultimatumuri. Am avut o discutie, eu cu Ponta si alti colegi din USL. Astazi am avut o reuniune al BPN PNL, ne-am pronuntat privind cazul Ponta - Rosca Stanescu. Ne-am delimitat de acuzatiile pe care SRS le-a adus lui Ponta. Salut ca SRS si-a cerut scuze. Acesta sunt deciziile pe care PNL le-a luat .

Victor Ponta: Nu cred sincer ca, intre relatia cu PSD si Sorin Rosca Stanescu, liberalii il vor alege pe Rosca Stanescu

Prim-ministrul Victor Ponta a declarat, joi, la TVR, ca nu crede ca intre relatia cu PSD si Sorin Rosca Stanescu, liberalii il vor alege pe acesta din urma. Referitor la ultimatumul dat PNL-istilor, premierul a spus ca a ajuns in acest punct intrucat s-a umplut paharul fiind vorba de o campanie de denigrare a PSD.

Ultimatum dat de Victor Ponta liberalilor: Astept pana luni sa existe o delimitare clara din partea PNL in cazul senatorului Rosca Stanescu

Victor Ponta a solicitat joi Partidului National Liberal sa actioneze in cazul atacului senatorului Sorin Rosca Stanescu la adresa PSD, precizand ca asteapta pana luni sa existe o delimitare clara. ] Altfel, imi pare rau, dar nu cred ca putem sa gasim o solutie pozitiva, a declarat premierul. Ponta a mai afirmat ca, in opinia sa, aceasta este cea mai mare criza pe care o are USL de la formare.

UPDATE Ultimatum dat de Victor Ponta liberalilor: Astept pana luni sa existe o delimitare clara din partea PNL in cazul senatorului Rosca Stanescu/ Crin Antonescu: Nu suntem in situatia de a ne da ultimatumuri unii altora

Victor Ponta a solicitat joi Partidului National Liberal sa actioneze in cazul atacului senatorului Sorin Rosca Stanescu la adresa PSD, precizand ca asteapta pana luni sa existe o delimitare clara. ) Altfel, imi pare rau, dar nu cred ca putem sa gasim o solutie pozitiva, a declarat premierul. Ponta a mai afirmat ca, in opinia sa, aceasta este cea mai mare criza pe care o are USL de la formare. UPDATE Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat joi seara ca social-democratii si liberalii nu sunt in situatia de a-si da ultimatumuri unii altora, iar PNL a hotarat in Biroul Politic National ce a avut de hotarat.

Sorin Rosca Stanescu: Nu se pune problema sa plec din PNL. Cred ca domnul Ponta, peste week-end, se va gandi mai bine

Senatorul PNL Sorin Rosca Stanescu a declarat, vineri, la Targoviste, ca nu va pleca din PNL si spera ca Victor Ponta se va gandi mai bine in week-end.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2498 seconds )