Libnet.ro
UNICEF

19:16

Eva Longoria a nascut un baietel! Iata prima fotografie!

ADPM ADPM,
Eva Longoria a nascut un baietel! Iata prima fotografie!

Eva Longoria a nascut! Actrita a adus pe lume un baietel, ce va purta numele Santiago Enrique Baston, rodul casniciei cu Jose Baston. Prima fotografie cu bebelusul a fost publicata de revista Hola! USA. continuă pe ADPM

Eva Longoria, mama la 43 de ani. Actrita a adus pe lume primul ei copil

Actrita Eva Longoria, in varsta de 43 de ani, a adus pe lume primul ei copil, un baiat pe care l-a numit Santiago Enrique Baston. Aceasta si-a anuntat fanii ca Santiago a venit pe lume marti si ca este o b.

Actrita Eva Longoria, in varsta de 43 de ani, a nascut primul ei copil. Ce nume va avea FOTO

Actrita Eva Longoria, in varsta de 43 de ani, a nascut primul ei copil, un baietel caruia i-a pus numele Santiago Enrique.

Caru' cu vedete: Dani Otil ramne sa prezinte singur matinalul de la Antena 1; Bianca Dragusanu, ajutata de toti barbatii din viata ei; Eva Longoria a nascut

Lili Sandu si-a schimbat stilul de viata din cauza unei probleme de sanatate. De ani buni, Lili Sandu nu doar ca traieste sanatos, consumand doar. Cum s-au imbolnavit Madalin Ionescu si Gabi Cristea cand lucrau la Kanal D: Stateam cu Salvarea la usa!Madalin Ionescu fostul prezentator al emisiunii Wowbiz, de la Kanal D, a anuntat in timpul unei intalniri cu.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2527 seconds )