Libnet.ro
UNICEF

21:30

Factura pentru stadionul din Brasilia, gazda finalei mici a Campionatului Mondial 2014, va fi platita in 1000 ani

B1 B1,
Factura pentru stadionul din Brasilia, gazda finalei mici a Campionatului Mondial 2014, va fi platita in 1000 ani

Factura la stadionul Mane Garrincha din Brasilia, renovat la un pret urias pentru Cupa Mondiala de fotbal din 2014 va fi platita de contribuabilii brazilieni in 1000 de ani, relateaza O Globo. Stadionul construit. continuă pe B1

Fost ministru ucrainean: Fluxul de arme pentru protestatarii din Kiev trecea prin Moldova

Armamentul pentru protestatarii din Kiev, in 2013, era furnizat din strainatate si trecea inclusiv prin teritoriul Republicii Moldova, a declarat vineri, la Sevastopol, fostul ministrul ucrainean de Interne, Vitali.

Mandate de arestare pentru primarul din Recas, sefii Politiei Timis si seful Politiei Rutiere

Tribunalul Timis a emis, marti seara, mandate de arestare pe numele primarului din Recas, sefilor Politiei Timis, sefului Politiei Rutiere si sefului Politiei Locale Recas, informeaza Mediafax.

LIVE VIDEO Ucraina: Lupte intense pentru aeroportul din Donetsk

Aeroportul din Donetsk continua sa fie duminica scena unor lupte grele, date intre separatistii pro-rusi care incearca sa obtina controlul asupra unitatii si militarii ucraineni, transmite AFP. Armata ucraineana sustine ca a respins ofensiva rebelilor pro-rusi iar o parte din oras este paralizata de bombardamente.

Ucraina: Lupte intense pentru aeroportul din Donetsk

Kievul a anuntat duminica respingerea, cu ajutorul tancurilor, a unei ofensive a rebelilor prorusi pe aeroportul din Donetk, in estul separatist al Ucrainei, in timp ce mii de persoane au manifestat in capitala ucraineana pentru victoria asupra insurgentilor.

Ponta: Ne-am organizat foarte prost pentru votul din diaspora. Nu am putut demisiona, sa spun dupa mine potopul

Premierul Victor Ponta a recunoscut in emisiunea Lumini si Umbre, difuzata sambata seara B1 TV, ca Executivul pe care il conduce a organizat prost votul din diaspora, din luna noiembrie a anului trecut.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2399 seconds )