Libnet.ro
UNICEF

20:45

O femeie din Sibiu, cercetata penal pentru ca si-a parcat masina in curte (FOTO)

B1 B1,
O femeie din Sibiu, cercetata penal pentru ca si-a parcat masina in curte (FOTO)

O femeie din Sibiu, de profesie avocat, a ajuns sa fie cercetata penal dupa ce chiar ea a acceptat ca o portiune a terenului ei sa fie circulat de masini. Maria Craciun este cercetata pentru. continuă pe B1

VIDEO Femeia cercetata penal fiindca isi apara proprietatea. Si-a parcat masina in fata utilajelor trimise sa-i asfalteze terenul cu forta

O femeie din Sibiu, care a acceptat in mod tacit ca o portiune din terenul ei sa fie traversat de masini, a ajuns sa fie cercetata penal.

Dosar penal pentru vatamare din culpa, pe numele unor parinti din Satu Mare, dupa ce copilul de un an si trei luni a baut ulei incins

Parintii unui copil de un an si trei luni sunt cercetati penal pentru vatamare din culpa, dupa ce acesta ajuns la spital, cu arsuri grave, din cauza ca a baut ulei incins.

FOTO. Galati: Dosar penal pentru omor din culpa si distrugere dupa explozia de sambata a unui bloc

In cazul exploziei produse sambata intr-un bloc din cartierul galatean Micro 19, care a dus la moartea unei fetite si ranirea a patru persoane, dar si la distrugerea a 21 de apartamente, procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Galati au inceput urmarirea penala pentru comiterea faptelor de distrugere calificata, omor din culpa si vatamare corporala din culpa .

Adevarul: Razmerita primarilor PSD din Sibiu, care-si acuza liderii organizatiei de matrapazlacuri/ Chiar nu vedeti ce vrea poporul? Nu va mai ajunge?

O parte dintre primarii PSD din judetul Sibiu reclama faptul ca la conducerea organizatiei ajung mereu aceleasi personaje care impart functii si trag sfori. Acuza numiri pe sub masa pe functiile publice a unor nulitati. Revolta primarilor PSD din judetul Sibiu a dus la dizolvarea Biroului permanent judetean si reorganizarea acestuia, la finele saptamanii trecute, scrie Adevarul.

O emisiune din Italia a starnit furia internautilor. Discutia despre cele sase motive pentru care italienii ar trebui sa-si gaseasca o femeie din Est au determinat scoaterea programului din grila postului TV

Un subiect controversat dezbatut intr-o emisiune italiana a determinat scoaterea programului prezentat de Paola Perego din grila postului de televiziune. intreaga discutie a fost determinata de prezentarea a sase motive pentru care italienii ar trebui sa-si gaseasca o femeie din Est.

O femeie din SUA, sotie si mama, arestata dupa ce a intretinut relatii intime cu un baiat de 14 ani (FOTO)

Brooke Lajiness, in varsta de 38 de ani, este sotie si mama, dar acest lucru nu a impiedicat-o sa fie acuzata de pedofilie. Femeia din Michigan, SUA, ar fi intretinut relatii intime cu.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2449 seconds )